Exclusiv! Maria, primele dezvăluiri despre noul iubit: "E un bărbat în adevăratul sens al cuvântului!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 29 sep 2023, 00:10

Maria vorbeste despre noul iubit din viata ei

Fosta concurenta de la Casa Iubirii se afla in Spania alaturi de noul ei iubit pe care pur si simplu il adora.

Maria spune în exclusivitate pentru Culisele Iubirii faptul că s-a saturat să aștepte după George, fostul concurent fiind mai ocupat cu telefonul decât să facă conversație cu ea. Fosta concurenta de la Casa Iubirii a fost foarte dezamăgită de reacțiile lui George din timpul petrecut împreună deoarece nu îi acorda deloc atenție. Faptul că el se afla într-o alta relație și faptul că și ea și-a refăcut viața nu poate decât să o bucure pe Maria deoarece țoață lumea este fericita.

Însă, daca o deranjează ceva pe Maria, este faptul că George a afirmat că ea nu a niciodată iubita lui.

Maria, extrem de fericita alaturi de noul ei iubit

Citește și: Exclusiv! George de la Casa Iubirii are o iubită misterioasă: "Este o femeie în adevăratul sens al cuvântului"

Cât despre actualul iubit, Maria spune că este foarte diferit, având numeroase tatuaje și cercei.

Bărbatul a remarcat-o chiar din timpul relației pe care ea o avea cu George și a observat că ceva nu este în regula cu ei că și cuplu. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

"Noi am vizitat foarte multe locuri aici în Spania, m-a scos la cine romantice pe malul marii.

Nu exista om aici în Spania să vorbească rău de el. El lucrează foarte mult, însă când vine acasă mi-e foarte bine. Are grija de mine și mă simt foarte iubita. Este foarte atent, mă simte, are grija de mine, mă simte când am ceva pe suflet, avem o conexiune aparte, e ceva frumos. Este un bărbat în adevăratul sens al cuvânt. M-a scos la cinema, a mărturisit Maria cu ochii în lacrimi.

Fostul concurent de la Casa Iubirii a dezvăluit că niciodată nu a considerat că se afla într-o relație oficiala cu Maria, neconsiderand-o iubita lui. Nici când au plecat împreună în Spania, George nu a vrut să o considere pe Maria drept iubita lui ci doar a vrut să vadă daca relația lor funcționează și daca se pot înțelege. Mai mult, George spune că nu i-au plăcut unele lucruri în ce o privește pe Maria și a nume reacțiile ei atât din Casa cât și din afara subliniind faptul că ea nu s-ar fi schimbat prea mult nici în

afara competiției matrimoniale. Fostul concurent a mai dezvăluit și un alt amănunt despre Maria și anume că are deja un iubit, un tânăr pe care chiar îl cunoaște.

Citește și: Exclusiv! Alin, primele dezvăluiri după ce a fost eliminat de la Casa Iubirii: "A fost o lovitură, am fost devastat!"

George o da de gol pe Maria si dezvaluie ca deja are un iubit

"Ea s-a mutat cu iubitul ei în ziua în care eu am plecat în Romania, adică pe 6 noiembrie, a dezvaluit George pentru Culisele Iubirii. Era de dinainte cu el de când era în Spania. Ea nu mai locuiește de o luna și ceva cu rudele mele din Spania. Pe el îl stiu din vedere, m-am întâlnit de câteva ori. Se cunoaște cu familia mea fiind acolo mulți romani. Nu este un membru din familia mea. Pe ea nu o mai urmăresc pe niciun cont de socializare. Mi-au mai trimis oamenii clipul cu iubitul ei. Nu stiu ce gândește ea, probabil că este fericita. Dar m-a amuzat mesajul ei de pe video, dar cred că e fericita."