Exclusiv! Kinga luptă în cușcă. Cine este Roxana Țuțu, adversara cu care fosta concurentă de la Casa Iubirii se va bate în Galele RXF

Author: Alice Popescu
Actualizat: 21 dec 2022, 12:35

Kinga de la Casa Iubirii o are ca adversara pe Roxana Tutu

Sursa: Instagram

Fosta concurenta de la Casa Iubirii vrea sa lupte in Galele RXF si si-a gasit si adversara in persoana Roxanei Tutu.

Cea mai controversata fosta concurenta de la Casa Iubirii a acceptat provocarea de a

lupta în ring și spune pentru wownews că nu îi este frica de faptul că ar putea lua bătaie și nici că își vă rani fata de păpușică, așa cum mulți concurenți o caracterizau în timpul show-ului matrimonial. De fapt, Kinga își știa adversara, adică pe Roxana Tutu, cele doua fiind și prezente în cadrul unei conferințe de presa unde s-au și duelat în replici tăioase.

Kinga intra în cușcă alaturi de Roxana Țuțu

Citește și: Ileana Sterp, adevărul despre plecările dese ale soțului ei: "Tot primesc mesaje în fiecare zi unde este Dani!"

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

"Nu am mai făcut niciun sport

de contact așa că o să mă antrenez și cu singuranta o să fie bine. Am un antrenor foarte bun, dar cu singuranta mă voi antrena. Nu pot să spun că a fost o conferință dura, eu sunt o tipa aroganta, dar consider că sunt domnișoară și consider că ar trebui să vorbesc frumos. Din păcate, nu am avut cu cine și atunci am preferat să stau frumos la locul meu.
A fost cam gălăgioasă, dar am spus că mai bine o las și o aștept în Gala că să vadă ce pot eu. Nu este adevărat ce a spus. Nicio relație de a mea nu am expus-o. Cu siguranță o să caute lucruri, dar nu are ce găsi. Nu mă așteptam la reacția ei. Da, m-a lovit. Nu se poate stăpâni
, a dezvăluit Kinga extrem de liniștită.

Kinga, intrigata de comportamentul Roxanei Țuțu la conferința de presa

Citește și: Exclusiv! Simina Loica îi ia apărarea Kingăi. Iubita lui Bobicioiu dezvăluie detalii despre adversara fostei concurente de la Casa Iubirii: "Bobi a avut o aventură cu ea!"

Exclusiv! Misterul care o învăluie pe Kinga de la Casa Iubirii. Blondina a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu poate să își facă o relație

Kinga a publicat în ultima perioada mai multe imagini cu ea îmbrăcată că o luptătoare dând de înțeles că vă intra în cușcă. Fosta concurenta de la Casa Iubirii are foarte mulți susținători printre care și Simina Loica. Fosta concurenta de la Puterea Dragostei o apreciază foarte mult pe Kinga și spera că va ieși învingătoare în fata Roxanei Tutu.