EXCLUSIV! Gabriela Cristea RECUNOASTE: "Eu si Marcel NE-AM SEPARAT! In momentul asta NU MAI LOCUIM IMPREUNA" VIDEO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:56

Gabriela Cristea a recunoscut intr-un interviu telefonic ca ea si sotul ei, Marcel Toader, s-au separat si nu mai locuiesc impreuna in acest moment.

"In mare parte nu este adevarat ce s-a scris astazi in presa. Singurul lucru pe care pot sa il spun este ca eu si Marcel ne-am separat. Este in urma unor discutii care au avut loc intre noi de ceva vreme si, ma rog, am ajuns la concluzia ca este mai bine sa ne separam. In momentul asta nu mai locuim impreuna".

 

Ea nu a vrut sa comenteze motivele pentru care au luat aceasta decizie insa a adaugat ca, la momentul oportun, va iesi si va face niste declaratii pentru a clarifica anumite lucruri.

 

"Pana la urma nu avem nimic de ascuns, dar nici nu am sa permit nimanui sa intre in intimitatea noastra pana cand noi nu o sa ne dorim sa iesim si sa spunem anumite lucruri. Probabil ca o sa facem, cel putin eu o sa fac asta in curand, pentru ca intr-un fel sau altul incerc sa ma protejez si pe mine, dar sa il protejez si pe sotul meu".

 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

"Niciunul dintre motivele enuntate in vreunul dintre ziare nu se regaseste in motivul pentru care noi am hotarat separarea", a adaugat Gabriela Cristea.

 

Vedeta TV a mai spus ca, in acest moment, exista 50% sanse de impacare si 50% sanse de divort.

 

"Este mult prea devreme sa vorbim despre aceste lucruri, ca in orice situatie exista 50% sanse sa mergem mai departe impreuna sau sa divortam".