Exclusiv! De ce nu ar putea naște natural Marinela Mavrodin: "Nu este tocmai o soluție bună. Corpul meu nu poate duce!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 14 dec 2022, 17:45

Marinela Mavrodin, pe ultima suta de metri cu sarcina

Sursa: Captură YouTube

Marinela Mavrodin se afla pe ultima suta de metri cu nasterea si spune ca nu crede ca o va alege pe cea naturala.

Mary, fosta concurenta de la Puterea Dragostei, trece prin emoții mari, mai ales că se afla pe ultima suta

de metri cu sarcina. Tânăra nu își dorește să nască natural pentru că îi este teama, mai ales că are și probleme cu tensiunea și mai nou cu glicemia care este cam mare. Astfel, nici medicul nu a sfătuit-o să ia aceasta decizie de a naște natural.

Marinela Mavrodin sfatuita sa nu nasca natural

Citește și: Exclusiv! Aya își tine iubitul secret! Fosta concurentă de la Puterea Dragostei nu vrea să sufle o vorbă despre noua ei cucerire

"Corpul meu nu poate să duca atât de mult, a dezvaluit Mary pentru emisiunea Online Story. Simt eu că nu pot chiar daca am făcut o operație de implant și rinoplastie și nu doar pentru asta, ci am întâmpinat mici probleme la controalele pe care le-am făcut. Am tensiunea mare, doamna doctor mi-a sugerat că nu ar fi bine să nasc natural.

Îmi creste tensiunea imediat la ceva nou, când aflu o veste, când plec undeva. Nu e tocmai o soluție. Am întâmpinat o problema și cu glicemia. Trebuia să fie în proporție de 95, acum e de 110. Trebuie să fac mai multe investigații să fie bine..."

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

În ce stare este soția lui Ștefan Stan după ce a fost dusă de urgență la spital: „Nu e bine, chiar nu e bine”

Marinela Mavrodin: "Ii vorbesc, facem planuri!"

Cât despre bebelușul ce urmează să-l aducă pe lume, Marinela spune că este sănătos și abia așteaptă să îl tina în brațe și cel mai mult adora să miște în burtica. Fosta concurenta de la Puterea Dragostei îl și provoacă pe micuț să miște punând adeseori mana pe burtica:" Îmi place foarte mult, îi vorbesc, ne jucam, facem planuri. Vorbim foarte mult. Nu credeam că o să fie așa. Nu credeam că o să fac un copil. Planurile mele erau după 30 de ani, a dezvăluit Marinela foarte emoționată.

 

 


Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 29 martie 2023, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.