EXCLUSIV | Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu sora ei. „Alături de ea am cele mai frumoase amintiri”, a mărturisit vedeta Kanal D

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 18 ian 2023, 16:47

Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu sora ei, Ioana

Sursa: Kanal D

Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu sora ei. Ioana este sora mai mică a vedetei Kanal D și nu îi place să fie în atenția publicului.  

Raluca Bădulescu, celebrul jurat de la „Bravo, ai stil!” are o soră mai mică, pe

nume Ioana. De profesie psiholog, acesteia nu îi place să fie în atenția publicului și rare sunt ocaziile în care cele două au fost surprinse împreună. Raluca Bădulescu are numai cuvinte de laudă la adresa surorii sale, care îi este și cea mai bună prietenă. 

Citește și: Câți bani a câștigat Dan Negru de pe urma televiziunii. Cea mai valoroasă moștenire pe care le-o va lăsa copiilor săi

Cum se  înțelege Raluca Bădulescu cu sora ei

Într-un interviu oferit în exclusivitate kanald.ro, Raluca Bădulescu a mărturisit cum se înțelege cu sora sa, Ioana și ce fel de copilărie au avut acestea. Ioana Bădulescu este cu trei mai mică decât vedeta Kanal D și preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.

Sora mea este cea mai bună prietenă a mea, ne înțelegem foarte

bine, de minune. Ei nu îi place să fie în atenția publicului, de aceea nu prea ne vedeți împreună în spațiul public. Ne-am înțeles și ne înțelegem foarte bine pentru că ea mă înțelege foarte bine, este foarte calmă, este briliantă”, a declarat Raluca despre sora sa. 

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

Chiar dacă fiecare avea camera ei în copilărie, Ioana și Raluca Bădulescu preferau să împartă aceeași cameră. 

„Am avut amandouă o copilarie splendidă și alături de ea am cele mai frumoase amintiri. Când eram mici stăteam în aceeasi cameră împreună. Fiecare dintre noi avea camera ei, dar eu îmi doream să stau cu ea în aceeasi încăpere, să ne povestim lucruri și să fim împreună cât mai mult”, ne-a mărturisit Raluca Bădulescu. 

Cine sunt primele trei concurente din show-ul “Bravo, ai stil! Celebrities”

Ce caută Raluca Bădulescu într-o relație

Și în ceea ce privește relația amoroasă, Raluca Bădulescu are numai cuvinte de laudă la adresa noului său iubit. Vedeta preferă să își țină viața personală departe de ochii telespectatorilor. 

„Cel mai mult la un bărbat mă atrage privirea, ochii sunt un Univers în sine. La un bărbat apreciez inteligența, <<the brain and the look>> ca să o dăm pe englezește, sună altfel așa decât tradus pe românește. Este o combinație între forță, inteligență și sensibilitate masculină”, a mai declarat vedeta pentru kanald.ro.