Exclusiv! Cum a fost cerută de soție Larisa Bulgari de către Adrian Iancu și cum arată inelul de logodnă: "Știam de inel, era în casa, dar nu l-am găsit"

,
Larisa Bulgari si Adrian Iancu

Cum afost ceruta de sotie Larisa Bulgari

Larisa Bulgari si Adrian Iancu isi vor pune in curand pirostriile, iar fosta concurenta isi aminteste cu zambetul pe buze de cererea in casatorie.


In articol:

Larisa Bulgari și Adrian Iancu formează unul dintre cele mai sudate cupluri care au trecut prin show-ul matrimonial Puterea Dragostei și care s-a închegat și evoluat în cel mai frumos sens.

Cei doi urmează să se căsătorească, și-au clădit o casa, iar Larisa își vă lansa o carte și o noua piesa. Însă, cel mai important lucru din viață celor doi este faptul că în curând vor deveni soț și sotie, iar cererea a fost una atipica, după cum povestește și Larisa pentru wownews.

Modul inedit in care a fost ceruta de sotie Larisa Bulgari de catre Adrian Iancu

Citeste si: Exclusiv! George îi dă de gol pe Ionuț și Larisa: "El nu a putut trece peste niște lucruri, s-au împăcat, s-au certat, s-au văzut și în afară"

"Îmi doresc foarte mult prioiecte noi, să lansez multe melodii pentru că am lasat-o moale, sunt deschisa la proiecte și atât. Eu știam că o să mă ceara, dar nu știam când.

Știa ce fel de piatra, e făcut pe comanda, știa ce îmi aduce mie noroc, fiind Vărsătoare. Nu știam când va fi. Ideea e că eu mi-am configurat un anumit inel și el mi-a luat altul. Acesta este mai practic, cu piatra aia pompoasa nu mă puteam juca.

Eu eram la wc, eram pe tron, mi-a zis că vrea să intre repede și deschid și îl văd în genunchi și îmi zice "vrei să fii soția mea?", nici nu se putea mai bine. Apoi am zis da și am închis ușa mai repede. Eu tot îmi făceam filme, îmi arata elicoptere, cu bomboane ci șampanie. Și l-am văzut așa, în genunchi...eu știam că îl are în casa, nu știam unde că l-am căutat. Ce femeie nu caută, cred că îl avea printre lucrurile lui de la birou sau la bucătărie. 

Larisa Bulgari se casatoreste

Larisa Bulgari, ceruta de sotie

[Sursa foto: Captură YouTube]

Larisa Bulgari: "L-am vazut asa in genunchi in fata usii..."

El gătește, nu s-a schimbat nimic, eu gătesc mai răruț. Eu mai fac o salata, niste cartofi prăjiți, eu nu mă bag, Adrian gătește bine. El are partea artistica, el se axează foarte tare pe cinematografie, este că un hobby. Își dorește ceva în cinematografie pe viitor, și-a cumpărat aparatura, a făcut cacealma în casa, de asta am zis că trebuie să ne luam ceva mai mare, a confirmat Larisa Bulgari.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Exclusiv! Larisa Udilă recunoaște că mama ei este cea care îi crește băiețelul: "Practic este ca și mama lui Milan, ea a stat cu el de când s-a născut"

Educația trebuie să închidă câteva decalaje majore. Mesajul Ligiei Deca de Ziua Mondială a Educației

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Exclusiv! Reușită uriașă pentru Bogdan Mocanu. Fostul concurent de la Puterea Dragostei prezintă o emisiune. Bianca Comanici a fost prima care a reacționat

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies