Exclusiv! Ce sumă de bani cere Dana Roba ca daune morale și materiale de la fostul soț, în instanță: „După operația la cap am rămas cu niște traume”

Author: Diana Bostan
Actualizat: 02 aug 2023, 15:50

Dana Roba îi cere soțului despăgubiri în valoare de 200.000 de euro.

Sursa: Instagram- Daniela Roba make-up artist

Dana Roba a dezvăluit în exclusivitate pentru KanalD.ro faptul că va cere în instanță despăgubiri de la Daniel Balaciu pentru daune morale și materiale. Make-up artista a mărturisit că mai are nevoie de anumite intervenții chirurgicale după ce a fost mutilată cu ciocanul de către soțul ei.

În urmă cu două luni, Dana Roba a fost la un pas de moarte după ce soțul acesteia a bătut-o crunt cu ciocanul. Make-up artista s-a ales cu răni crunte la nivel capului, feței și brațelor.

Dana Roba vrea despăgubiri în valoare de 200.000 de euro de la Daniel Balaciu

Make-up artista îi mulțumește lui Dumnezeu că a scăpat cu viață, asta deși medicii nu i-au mai dat vreo șansă în momentul în care a ajuns pe masa de operație.

Aflată în proces de recuperare, Dana Roba susține că mai are nevoie de unele intervenții chirurgicale în zona capului și a feței.

Citește și: Dana Roba iubește din nou după ce a fost măcelărită de soț! Make-up artista a fost surprinsă în mall alături de un bărbat misterios

„Vreau de la el despăgubire 200.000 de euro, pentru daune morale și materiale.

Cred că totul va fi ok. Îmi doresc să îmi mai fac operații, să iasă totul bine. Știu că voi trece iarăși printr-o amorțeală totală, pentru că după operația la cap am rămas cu niște traume nasoale, faptul că de la anestezie este foarte greu, mi s-au blocat intestinele și așa mai departe”
, a mărturisit Dana Roba în exclusivitate pentru Kanald.ro.

Dana Roba este recunoscătoare că a scăpat cu viață, însă ar fi rămas cu o amorțeală în zona stângă a capului, dar și cu dureri în mai multe zone, inclusiv în zona

degetelor. Aceasta și-a reluat programările de make-up, însă durerile sunt insuportabile atunci când ține pensula în mână.

Citește și: Cine este noul iubit al Danei Roba. Beniamin este polițist și deține o sală de box

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Am rămas cu niște chestii grele, dar cu siguranță Dumnezeu le va rezolva pe toate.

În partea stângă a capului, dacă puțin mă necăjesc sau plâng, simt că îmi amorțește și mai tare, simt o presiune foarte mare”, a mai adăugat Dana Roba.

Persoanele care doresc să o ajute pe Dana Roba, astfel încât operațiile de care are nevoie să devină realitate, o pot face în contul RO77RZBR0000060023540519
Balaciu Daniela.

Dana Roba are dureri insuportabile în zona mâinilor

Dana Roba și-a reluat munca de make-up artist, însă a mărturisit că are dureri insuportabile la mâini, după ce le-a folosit ca scut de apărare împotriva loviturilor de ciocan.

Citește și: „Am o durere insuportabilă. Este foarte greu prin ce trec acum” Așa arată mâinile Danei Roba la aproape două luni după ce au fost mutilate cu ciocanul! FOTO

Pe pagina sa de Instagram, Dana Roba a ținut să le arate urmăritorilor săi în ce stadiu de vindecare se află mâinile sale, fiind cele cu care trebuie să-și îngrijească fetițele și

să-și câștige existența ca make-up artist. Dana a mărturisit că durerile sunt greu de suportat, însă cu ajutorul lui Dumnezeu este sigură că va trece peste această perioadă cruntă din viața sa.

„Am o durere insuportabilă, este foarte greu prin ce trec acum, dar știu că Dumnezeu este cu mine. Astăzi am început ședințele de fizioterapie și kinetoterapie”, a scris aceasta în postarea sa. Dana le-a arătat urmăritorilor și ce cremă folosește pentru a-i alina durerea și pentru vindecarea rănilor.