EXCLUSIV! Ce l-a atras pe Christian Sabbagh la soția sa. „Suntem ca Ying și Yang”

Author: Sara Andreescu

„Ceea ce îmi place este veselia ei. Suntem ca Yin și Yang”

Christian Sabbagh a dezvăluit ce l-a atras la Iulia, actuala sa soție. Cei doi s-au căsătorit în 2017 și formează un cuplu în care dragostea și sentimentele de la început stau la loc de cinste.

Într-un interviu oferit în exclusivitate site-ului kanald.ro, Christian Sabbagh a dezvăluit ce l-a atras la Iulia, actuala sa soție  și cum se înțeleg acum, la aproape 6 ani de la căsătorie.

Cei doi au împreună doi copii și îi unesc aceleași sentimente ca la început. 

Citește și: Christian Sabbagh, dezvăluiri dureroase despre momentele în care a trebuit să își sacrifice familia pentru meseria de jurnalist: „Am multe să îmi reproșez”

Ce l-a atras pe Christian Sabbagh la soția sa 

Christian Sabbagh a întâlnit-o pe Iulia  la o prezentare de modă la Istanbul, acolo unde aceasta era manechin.

Apariția frumoasei brunete a fost ca „o lovitură de fulger” pentru prezentatorul Kanal D. Într-un interviu acordat în exclusivitate kanald.ro, Christian Sabbagh a mărturisit ce l-a atras la Iulia, cea care i-a devenit soție în 2017 și care i-a dăruit doi copii. 

Când ne-am cunoscut nici nu știa cine sunt și asta m-a făcut curios. Îmi amintesc că încercam să îi atrag atenția, îi spuneam că am o meserie mai complicată.

Era și este o femeie cu multă naturalețe, are o simplitate aparte și este frumoasă și la interior și la exterior”,  a spus prezentatorul Kanal D. 

Christian Sabbagh și Iulia au împreună doi copii, Anais și Christian Jr care au devenit centrul universului pentru părinții lor. Deși nu mai sunt demult la începutul relației, sentimentele care-i leagă pe prezentatorul știrilor Kanal D și pe frumoasa lui soție nu s-au schimbat.

Cei doi se înțeleg și se completează reciproc. 

„Ceea ce îmi place este veselia ei. Suntem ca Yin și Yang. Eu sunt mai sobru, ea este mai veselă, copilaroasă și contrariile se atrag. Ne unesc și acum sentimentele de la început. Evident, cel mai mult acum ne unește dragostea imensă pe care o purtăm copiilor noștri. Ei au devenit centrul universului nostru”, ne-a mărturist Christian Sabbagh. 

Prezentatorul știrilor Kanal D nu se consideră un bărbat gelos și a precizat că Iulia, actuala sa soție, nu i-a oferit vreodată motive de gelozie. 

Citește și: Cu ce se ocupă soția lui Christian Sabbagh. Iulia Sabbagh a renunțat la medicină pentru a fi cu prezentatorul TV

Câți copii are Christian Sabbagh 

Christian Sabbagh este un tată mândru și împlinit. Prezentatorul Kanal D are 4 copii frumoși, doi dintre ei, Edi și Yasmine, povenind din căsătoriile sale anterioare.

În ceea ce privește pasiunea pentru jurnalism și televiziune, se pare că aceasta nu este împărtășită de cei doi copii mai mari ai vedetei Kanal D. Fiul cel mare al lui Christian Sabbagh este student la Drept, iar fiica Yasmine visează la o carieră militară.

Yasmine își dorea acest lucru la un moment dat, dar și-a schimbat preferința. Acum vrea o carieră militară. Edi, fiul cel mare ,deja mai are un pic și termină Facultatea de Drept și își dorește să ajungă la Institutul de Magistratură”, a declarat Christian Sabbagh. 

În ceea ce-i privește pe mezini, prezentatorul Kanal D a spus că aceștia sunt încă prea mici pentru a-și contura planuri de viitor. 

Christian Sabbagh, primele declaratii despre ordinul de restrictie primit din partea sotiei lui! Ce s-a intamplat in casa lor: ''Din prea multa dragoste...''

„Anais, care acum este pasionată de pian, și Christian sunt prea mici ca să-și contureze planuri de viitor. Sunt la vârsta la care își doresc și au nevoie de experiențe noi și variate și nu încerc să îi forțez într-o direcție sau alta. Eu îmi amintesc că tata dorea ca eu să devin avocat și mama își dorea să devin medic.Și am ales o profesie care nu are nicio legătură cu ceea ca își doreau parintii mei”,  a precizat Christian Sabbagh. 

 

 

 


Cookies