Exclusiv! Cât timp petrece Dan Negru pe TikTok: "Mi se pare tare interesant!" Ce spun copiii regelui audientelor când îl prind pe rețelele de socializare

Author: Alice Popescu
Actualizat: 29 iul 2022, 10:09

Cat timp petrece Dan Negru pe retelele de socializare

Prezentatorul emisiunii "Jocul Cuvintelor" a aratat fara nicio rezerva telefonul cu bilantul orelor petrecute pe retelele de socializare.

Dan Negru știe cu ce se mănâncă social media și nu face un secret din a dezvălui oamenilor care îl urmăresc cam cât folosește el telefonul uitandu-se pe Instagram, Facebook și alte aplicații devenite extrem de populare în ultimii ani.

Regele audientelor este familiarizat cu tot ce mișcă pe rețelele de socializare și spune că în timpul vacantelor folosește cel mai des telefonul în acest scop.

Citeste si: Exclusiv! Denise Rifai s-a lăsat fotografiată fără pic de machiaj! Cum arată moderatoarea TV nici macar cu un strop de ruj pe buze

Cat timp petrece Dan Negru pe retelele de socializare

"Stai să ne uitam, știi că poți vedea, te uiți la timp de utilizare. Uite, ziua de azi, media. Sunt 4 ore și 35 de minute. Am fost cu copiii plecat în weekend. Sunt în scădere. Lor le-am pus limita de o ora. Daca ei stau o ora și mă văd pe mine, îmi zic: "Pai mai, tati, tu mi-ai dat ora și tu stai..."Eu degeaba spun că tati mai căștiga bani din treaba asta, mai ales că e meseria lui.

Atunci, na, îl închid și eu. Nu îmi convine, e destul de mult. Fii atent pe ce stau cel mai mult: Pe Facebook, pe Instagram, pe Whatsapp și pe Waze. Da, am și TikTok, stau, e interesant. Mi se pare fabulos că a dat posibilitatea să tuturor să fie creatori de content, a dezvăluit Dan Negru într-un interviu pentru wownews

Pe langa "Jocul Cuvintelor" Dan Negru mai are o provocare uriasa pentru romani, aceea de a se inscrie in cel mai tare show al toamnei "Tu urmezi."

Dan Negru se pregateste de cel mai tare show al toamnei de la Kanal D

Este unicul game show din România în care se stă la coadă la distracţie şi care îmbină entertainmentul de calitate şi intrebările de perspicacitate şi cultură generală, îşi caută concurenţii! Toţi cei care sunt interesaţi să participe la show-ul prezentat de Dan Negru şi să câştige premii uriaşe se vor putea înscrie la casting pe pagina  casting.kanald.ro  . Îi aşteaptă o provocare plină de tensiune, emoţie, bucuria câştigurilor şi un spectacol total de televiziune!

Perspicacitatea, cunoştintele de cultură generală, prezenţa de spirit sunt printre atuurile ce îi pot face pe concurenţi castigatorii acestui game show pentru toată familia, care a cucerit publicul din lumea intreagă.  

Ediția specială “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, dedicată sărbătorii Crăciunului, urmărită de peste un milion de fani

“Vă aşteptăm la prima coadă la cultura generală din istoria televiziunii din România!”, a spus Dan Negru.

 

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies