EXCLUSIV! Campioana olimpica la gimnastica, Claudia Presecan are un baietel de toata frumusetea

EXCLUSIV! Campioana olimpica la gimnastica, Claudia Presecan are un baietel de toata frumusetea

Claudia Presecan, fosta campioana olimpica la gimnastica a devenit mama. Ea a nascut in luna iunie a acestui an , un baietel pe care l-a botezat Alexander.

Claudia Presecan, fosta campioana olimpica la gimnastica a devenit mama. Ea a nascut in luna iunie a acestui an , un baietel pe care l-a botezat Alexander. Stabilita de mai bine de 6 ani in Marea Britanie, Claudia Presecan , fosta campioana olimpica la gimnastica la Olimpiada de la Syndey in 2000, se poate declara o femeie implinita. In luna iunie a acestui an, ea a nascut un baietel, al carui nume este Alexander.Claudia, care lucreaza in prezent in domeniul bancar se afla la a doua casatorie, iar de asta data, relatia de cuplu se pare ca este de un real succes.

"Pot sa va spun ca are o familie minunata. Se intelege excelent cu sotul ei, care este englez, iar acum de cand a nascut se considera cea mai fericvita femeie. Noi am ramas foarte bune prietene. Tinem tot timpul legatura. Vorbim foarte des la telefon. Pentru mine , Claudia a fost o colega nemaipomenita si a ramas o prietena adevarata",
a declarat pentru WOWbiz, Corina Ungureanu, fosta campioana mondiala la gimnastica. (Razvan Ionascu)

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate