EXCLUSIV! Cât costă tricourile pe care Bursucu le poartă în emisiune. Care a fost cea mai mare gafă pe care prezentatorul "Dimineața cu noi" a făcut-o vreodată

Author: Alice Popescu
Actualizat: 09 dec 2022, 00:05

Care a fost cea mai mare gafa pe care a facut-o Bursucu intr-o emisiune

Bursucu, prezentatorul "Dimineata cu noi" a povestit in excluisivitate pentru kanald.ro cateva dintre micile detalii pe care poate telespectatorii nu le stiau despre el pana acum.

Are Bursucu "piticii lui pe creier?" Ce fixatii are?

Bursucu: "Nu exista sa imi fi scapat mie vreun pitic.:) Sunt cicalitor, imi place sa fie toate lucrurile puse la punct, sa stiu exact cu ce intru in emisie. O alta fixatie este sa am adidasii curati, nu ies din casa daca nu sunt impecabili si hainele calcate."

Citeste si: INTERVIU EXCLUSIV cu George Tănase de la matinalul "Dimineața cu noi": "Dacă aș putea să aleg, mi-aș dori să am un copil ca mine"

Ce te enerveaza cel mai tare intr-o situatie

Bursucu: "Depinde de situatie. Ma enervez in trafic. Intr-o discutie ma enervez daca te faci ca nu intelegi ce vreau sa spun.

Prefer ca oamenii sa spuna exact ce au de spus." 

De ce esti dependent, masina sau telefon

Bursucu: "Masina"

Cate poze ai in telefon cu fiicele tale

Bursucu: "Am mii de poze cu ambele mele fiice"

Care este cea mai mare gafa pe care ai facut-o vreodata

Bursucu: "Am intrebat o fata, chiar in emisie, in cate luni este insarcinata, desi nu era. Nu mai fac niciodata asta."

Care este lucrul care te-a emotionat cel mai tare la fiica ta cea mica

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Bursucu: "Ma emotioneaza multe lucruri in fiecare zi. Cel mai emotionant moment in viata mea a fost cand am vazut-o prima oara. Anais recent m-a emotionat extraordinar de mult cand i-a spus lui Mos Craciun primele doua poezii, anul acesta." 

Citeste si: EXCLUSIV! Cum reușeste Viviana Sposub să se trezească cu noaptea-n cap pentru matinalul "Dimineața cu noi"

Ai vreun tic pe care nu l-a observat nimeni si il stiu doar cei apropiati

Bursucu: "Da, ma joc cu urechile celor de langa mine. Dar cred ca il stiu si cei de acasa, pentru ca m-am mai jucat si cu urechile lui Teo."

Care este cea mai scumpa haina pe care o ai sau cea mai ieftina

Bursucu: "E relativ asta cu scumpa. Cele mai ieftine sunt tricourile de 10, 15, 20 de lei de la mall. Nu pot spune care e cea mai scumpa, era cand am cumparat-o dar acum este ieftina. Investesc in ceasuri si cumpar adidasi care sunt mai scumpi, ii colectionez." 

Cum faci la betie?

Bursucu: "La betie sunt cel mai distractiv om din lume. Cand ma imbat trebuie sa fie muzica si voie buna"

Bursucu prezinta alaturi de Viviana Sposub si George Tanase matinalul "Dimineata cu noi": “ Ma simt privilegiat sa am aceasta  misiune zilnica, aceea de a-i face pe cei de acasa sa inceapa ziua cat mai bine. Cum te trezesti dimineata asa iti va merge pana seara, asa ca vom face in asa fel incat zilele sa le fie telespectatorilor mai frumoase, rasul mai sanatos, iar vestile cat mai utile! Imi doresc sa aflam impreuna cum sa ne facem viata mai frumoasa, mai relaxata. E un proiect in care cred foarte mult, o noua etapa in cariera mea si abia astept sa ma intalnesc cu telespectatorii matinali”,  a declarat Bursucu.

 

Taguri:

Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!