Exclusiv! Bobicioiu a încheiat orice socoteală cu Zănoagă. Gestul pe care l-a făcut pentru fiul Siminei Loica

,
Bobicioiu l-a infrant pe Zanoaga

Bobicioiu a incheiat socotelile cu Zanoaga

[Sursa foto: Instagram]

Odata cu lupta din ring, Bobicioiu spera ca a pus capat conflictului cu Zanoaga si fiecare isi va vedea de viata lui.

Simina Loica, iubita lui Bobicioiu, a și precizat încă de la început că cei doi nu s-au bătut pentru ea, ci așa și-au dorit încă de la început, iar ea spera că acest conflict devenit deschis, să se termine odată cu Gala Rxf unde iubitul ei l-a înfrânt pe fostul ei soț.

Bobicioiu a mai spus că era cumva previzibil acest meci deoarece și diferență de kilograme era una mare, el având cu 6 kilograme mai mult.

Citeste si: Exclusiv! Sensy s-a cununat civil și pentru prima dată și-a arătat soțul în public. Cum arata Valentin, proaspătul soț al influencerului

Bobicioiu vrea sa incheie orice socoteala cu Zanoaga

"Aș fi obraznic să zic că nu a fost greu, a dezvaluit Bobicioiu pentru wownews. Da, a fost greu și mă bucur că am avut un adversar pe măsură. Mă bucur că a rezistat cu mine trei runde. Dar până la urma s-a văzut, cel mai bun a castigat și până la urma, îmi pare rău că nu s-a simțit bine.Nu i-am vrut răul, îmi pare rău de cum a vorbit. Până la urma el m-a provocat, nu a fost nici vina Siminei și nici a mea. Până la urma e tatăl lui Dominic și îmi doresc să fie bine. 

simina-loica-alexandru-bobicioiu-alex-zănoagă-vacanță-relație

Simina Loica și Alexandru Bobicioiu, prima vacanță de cuplu

[Sursa foto: Instagram]

Noi ne dorim să fim fericiți și el la fel, să trăim într-o armonie frumoasa și Dominica să nu creadă că noi sau alții îl urăsc pe Alex. Bobi în prezenta lui Domi vorbește foarte frumos despre el. Nu l-a jingit, el a încercat să își păstreze prestanță și că să înțeleagă țoață lumea, ei nu au fost prieteni, ei s-au văzut doar la petreceri. Un prieten este lângă tine și la bine și la greu. Îmi doresc să fie cu oricine și să fie fericit, iar acea femeie să aibă grija și de el și de Domi.

Bobicioiu nu ii poarta pica lui Zanoaga

Aș fi ipocrit să zic că nu m-am gândit că nu o să duc lupta până la capăt, însă încă o data felicitări că a dus lupta până la capăt. Până la urma tot eu am castigat. Eu am cu 6 kilograme mai mult că el. S-a descurcat bine. Eu vreau să se încheie totul acum intre mine și Zănoagă, a încheiat Bobicioiu. 

                     

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Program TV „Totul pentru familia mea”. Vezi online live episodul 15, subtitrat în limba română VIDEO. Suzan, decizie radicală în ceea ce îl privește pe Ömer

Bătălie pentru cei mai buni medici! Marile reţele private de sănătate înghit zeci de clinici din ţară

Program TV „Totul pentru familia mea”. Vezi online live episodul 15, subtitrat în limba română VIDEO. Suzan, decizie radicală în ceea ce îl privește pe Ömer

Exclusiv! Manuela Oprișiu a izbucnit în lacrimi: "Pe mine nu mă mai doboară nimic acum!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies