Exclusiv! Antonio Pican este singur la 8 luni dupa despartirea de Bibi. Ce spune cântărețul despre relația cu fosta lui iubită: "M-a format!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 12 oct 2022, 12:28

Antonio Pican vorbeste despre despartirea de Bibi

Sursa: Instagram

Antonio Pican a facut dezvaluiri despre fosta lui relatie si a povestit ca nu se grabeste sa aiba o partennera de viata in acest moment.

Cântărețul nu s-a dat în laturi de a povesti despre trecutul lui amoros

și chiar a confirmat faptul că este singur din luna martie. Mai mult, Antonio a spus că daca ar avea o relație nu ar fi posesiv și gelos. Daca cineva s-ar uita la fata cu care este, mai degrabă ar fi mândru decât să devina gelos. 

Antonio Pican despre despartirea de Bibi: "M-a format!"

Citeste si: Exclusiv! Nicoleta și Sorin de la Casa Iubirii se pregătesc de nuntă după terminarea reality-show-ului? Bogdan face noi dezvăluiri

"Următoarea fata cu care o să fiu, eu, apreciez o fata care nu se afișeaza, a precizat Antonio pentru wownews. E mai misterioasa. Relația cu Bibi a fost una care m-a format. Acum sunt singur. Daca aș simți că e persoana potrivita, ai face orice cu ea. Cum ar fi că eu să mă bag în viață ei acum? Suntem pe drumuri diferite acum.

Punctul meu de vedere nu o să mi-l spun, acum ar putea fi interpretat. Eu iert foarte repede. Pe planul asta de iubire, sunt ok, fete găsești pe tot drumul, dar până în momentul când o să găsești și o să zici ea e fata, te formezi până atunci.

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

Antonio Pican nu este implicat in nicio relatie in acest moment 

Citeste si: Mama Geta l-a dat de gol pe ginerele său, Sebastian Crăciunescu, și a dezvăluit de ce afacere se ocupă, de fapt

Femeile sunt mult mai mature și puternice decât noi, totul e o alegere. Spre muzica, tot eu am tras-o pe mama de mânecă și am făcut canto. Ei m-au susținut cu tot ce au putut. Eu sunt foarte lăudăros, indirect mă laud. Îmi place să mă laud. Mă duc 5 zile pe săptămână la sala, eu vreau să mă afișez, mă laud cu un scop. Mă consider un băiat destul de matur pentru vârstă mea, inteligent, fidel...

Cântăreața Bibi, noua vocea Disney

Mi se pare tare că sunt despărțit de 7 luni și lumea tot vorbește, am fost doi ani împreună. Ne-am cunoscut înainte de pandemie. A fost și greu și ușor și frumos, a fost o relație care m-a format. Nu regret nimic din trecut și nu aș schimba nimic, a mai dezvăluit Antonio Pican.

 

 


Șansa celor cinci copilași de a învăța în școala cât o cămăruță este învățătoarea Maria Ștefănuț, care urcă dealul în fiecare zi, indiferent de vreme.