EXCLUSIV! Antonio Passarelli, despre relatia cu Teo Trandafir

Intr-un interviu in exclusivitate pentru ADPM, Antonio Passarelli a vorbit atat despre frumoasa relatie dintre el si Teo Trandafir, cat si despre pasiunea lui nemarginita pentru bucatarie, primii pasi pe care i-a facut in fascinanta lume a televiziunii, felul in care este el in spatele camerelor de luat vederi si o multime de alte lucruri extrem de interesante.

In plus, ne-a dezvaluit ce este recomandat sa mancam pentru a ne pastra silueta pe timp de vara. Pe Antonio Pasarelli il puteti urmari zilnic, de luni pana vineri, de la 16:45, in emisiunea „Plaja lui Teo” de la Kanal D.

Cum a descoperit Antonio Passarelli, un adevarat maestru al bucatariei, televiziunea?

Era prin anul 1999, cand a venit la mine, intamplator, producatoarea unei emisiuni, una dintre cele mai splendide persoana din toata Romania, Dite Dinesz, si, dupa o discutie de vreo doua ore, mi-a propus sa facem un matinal, care sa fie difuzat o data la doua saptamani, unde sa putem imbina bucataria cu mondenitatile si alte rubrici de interes.

Am acceptat, iar emisiunea se numea „Ceapa si usturoiul”, adica eu eram „usturoiul” iar ea era „ceapa” (rade).

Ne puteti spune unul sau mai multe lucruri pe care lumea nu le stie despre dumneavoastra, dar pe care v-ar placea sa le stie?

Nu, pentru ca, de regula, nu imi place sa mi se cunoasca aspecte ale vietii personale. Ceea ce s-a aflat in ultima vreme, referitor la viata personala, este foarte, foarte mult pentru mine.

De regula imi place sa pastrez pentru mine ceea ce tine de viata mea privata.

Cum v-ati descoperit pasiunea pentru bucatarie?

Pasiunea pentru bucatarie a aparut din necesitate, si au fost doua situatii de acest gen. Prima data, am inceput sa gatesc pentru cei de-acasa, pentru fratii mei si tatal meu, deoarece mama mea era directoare la o scoala, si era departe de casa.

Mama ne lasa sosurile preparate, iar noi trebuia sa facem pastele, sa le condimentam … sa iasa totul bine.

A doua oara a fost cand m-am mutat la Roma, cu studiile pentru facultate, si printre alte munci pe care le faceam, m-am gandit ca este bine sa scot un ban si din pasiunea mea pentru gatit.

Atunci am incercat sa ma angajez ca bucatar si nu m-a vrut nimeni, nici ca ajutor de bucatar nu m-a vrut nimeni, ca ajutorul ajutorului de bucatar, iar nu m-a dorit nimeni. Asa ca m-am angajat ca spalator de vase, dar, atentie, unul de „prima clasa” (rade).

Pe langa bucatarie, ce alte pasiuni aveti?

Nu stiu daca le pot enumera in ordine… Imi place sa citesc, imi place sa scriu, pentru ca am compus pana acum poezie si muzica, imi place sa cant …

In general, imi place sa fac tot ceea ce implica creativitate.

Care a fost primul preparat din bucataria romaneasca pe care l-ati gatit?

Adica primul preparat pe care l-am stricat … (rade). Am incercat sa fac sarmale, impreuna cu doi prieteni, care in prezent sunt bucatarii mei, unul dintre ei imi este aproape de 14 ani, iar celalalt de 10 ani.. Dupa care, am facut gulas. Stiu ca nu este un preparat romanesc, dar fac un gulas de va „dau pe spate”.

Ca o paranteza … eu spun intotdeauna ca nu poti gati daca nu ai un background cultural despre tara de care apartine produsul culinar pe care vrei sa il gatesti. Tocmai de aceea eu nu gatesc preparate din bucataria asiatica.

Cum a inceput colaborarea dumneavoastra cu Teo Trandafir?

Intr-un mod cat se poate de neasteptat. Am fost chemat de reprezentantii Kanal D si m-au intrebat daca doresc sa fac o emisiune impreuna cu Teo Trandafir. In momentul in care am aflat ca Teo este bucuroasa sa lucram impreuna, m-am simtit ca un rege.

Cititi continuarea pe agentiadepresamondena.com.


 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate