EXCLUSIV! Adevarul despre relatia dintre Teo si bucatarul Passarelli! Declaratii in premiera facute de cea mai indragita vedeta de televiziune din Romania

Teo Trandafir a vorbit in premiera despre relatia cu Antonio Passarelli.

Relatia dintre Teo Trandafir si Antonio Passarelli a fost confundata de presa tabloida cu o idila in toata regula! Lucrurile nu stau insa deloc asa, iar vedeta declara raspicat ca intre ea si celebrul bucatar nu este decat o prietenie imensa, o completare la nivel intelectual si o apreciere pe care o simte pentru foarte putini oameni.

Teo Trandafir a pus capat speculatiilor ca ar trai o poveste de dragoste alaturi de Antonio Passarelli.

“In acest moment, va dau cuvantul de onoare ca nu exista o relatie intima intre mine si Antonio! Am auzit aceste zvonuri de atatea ori in ultima vreme, incat sunt deja obisnuita cu intrebarea asta. Uneori, am ras in sinea mea ca se poate ajunge aici! Nici nu stiu in ce mod sa mai explic ca Passarelli este pentru mine o persoana speciala si nicidecum un iubit, in sensul relatat de presa”, a declarat Teo, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.


Cea mai indragita vedeta de televiziune vorbeste in termeni elogiosi despre bucatarul care ii uimeste cu inteligenta sa pe invitatii din emisiunea pe care Teo o modereaza. “Antonio este un erudit, un om cult, cum rar poti sa mai gasesti in zilele noastre. Este o persoana cu care iti face placere sa discuti, te stimuleaza intelectual atunci cand iti prezinta argumentele sale. Stam ore intregi sa vorbim despre Dante, Petrarca, ne completam perfect intelectual. Si… daca asta inseamna o relatie, DA, e o relatie!!! Imi era dor de o relatie asa cum am avut cu Mircea Badea, iar ce traiesc acum cu Antonio este un lucru asemanator, insa, fireste, cu inconvenientele si prejudecatile de care trebuie sa ma lovesc de fiecare data”, a spus vedeta.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate