Exatlon. Silvia Stroescu, la intoarcerea in tara: "Ne-am subestimat adversarul!"

,

In aceasta seara, de la ora 19:30, o noua inclestare pe un traseu nou si extrem de solicitant pentru concurentii de la Exatlon!

Traseu infernal, in aceasta seara, de la ora 19:30, la „Exatlon”! Faimosii, ramasi in formula de 9 jucatori dupla eliminarea Silviei Stroescu din competitie, trebuie sa-si ia revansa. Dupa lupta pentru vila, pierduta la doar un punct distanta, acestia sunt decisi sa demonstreze ca se pot remonta si castiga, indiferent de tensiunile care le-au macinat pana acum echipa.


„Le doresc Faimosilor multa putere, sa-i invinga pe Razboinici, pentru ca s-au acumulat niste datorii.
Si sa fie cat mai uniti! Razboincii au demonstrat ca au fost foarte motivati de la inceput, noi am luat-o ca pe o joaca, cred ca ne-am subestimat adversarul. Chiar de la primele trasee si s-a demonstrat ca invinge cine este mai puternic, dar si mai constient de situatia in care se afla”, a declarat sportiva.
   
Nu pierdeti astazi, de la ora 19:30, o noua seara incarcata de tensiune, in cea mai autentica lupta pentru depasirea limitelor – „Exatlon”!  
 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Exatlon Romania: Romania – Mexic, miercuri, de la 19:30

După ce le-a tăiat din bani, Florin Cîțu cere preoților să-l ajute în campania de vaccinare

Un nou dezastru în familia Clejanilor. Dupa scandalul provocat de Fulgy, acum au o problema si mai mare

Fostii Razboinici, Ionut si Anca, revoltati de scorul Exatlon Romania - SUA:"Eu nu as fi dormit toata noaptea!" Ce reactie a avut tatal Faimosului Yamato Zaharia in...

Vladimir Draghia despre Whats'UP: "Nu cred ca are viata lunga acolo!" Cum a comentat antrenorul lui Mirel Dragan despre gestul elevului sau fata de Whats'UP?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies