Exatlon. Silvia Stroescu, la intoarcerea in tara: "Ne-am subestimat adversarul!"

In aceasta seara, de la ora 19:30, o noua inclestare pe un traseu nou si extrem de solicitant pentru concurentii de la Exatlon!

Traseu infernal, in aceasta seara, de la ora 19:30, la „Exatlon”! Faimosii, ramasi in formula de 9 jucatori dupla eliminarea Silviei Stroescu din competitie, trebuie sa-si ia revansa. Dupa lupta pentru vila, pierduta la doar un punct distanta, acestia sunt decisi sa demonstreze ca se pot remonta si castiga, indiferent de tensiunile care le-au macinat pana acum echipa.


„Le doresc Faimosilor multa putere, sa-i invinga pe Razboinici, pentru ca s-au acumulat niste datorii. Si sa fie cat mai uniti! Razboincii au demonstrat ca au fost foarte motivati de la inceput, noi am luat-o ca pe o joaca, cred ca ne-am subestimat adversarul. Chiar de la primele trasee si s-a demonstrat ca invinge cine este mai puternic, dar si mai constient de situatia in care se afla”, a declarat sportiva.
   
Nu pierdeti astazi, de la ora 19:30, o noua seara incarcata de tensiune, in cea mai autentica lupta pentru depasirea limitelor – „Exatlon”!  
 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate