Evaluare naţională 2019. Carmen de la Sălciua nu a fost sigură că termină liceul! Vezi motivul incredibil pentru care a fost la un pas să abandoneze studiile!

,

Evaluare naţională 2019. Fanii au aflat că Carmen de la Sălciua nu a fost sigură că termină liceul.


In articol:

Evaluare naţională 2019. E clar că Carmen de la Sălciua nu a fost sigură că termină liceul. Cântăreaţa de muzică de petrecere, al cărei nume real este Carmen Racolţă, a învăţat, între 2003 şi 2007, la Liceul de Muzică şi Arte Plastice din Alba Iulia. (vezi de ce nu se mai întoarce Culiţă Sterp la Carmen de la Sălciua)

Citeste si: EVALUARE NATIOANALA 2019: Subiectele la Limba si Literatura Romana

Citeste si: Simulare Evaluare Nationala Matematica 2019: Ce subiecte au avut de rezolvat elevii

Evaluare naţională 2019. Carmen de la Sălciua a solicitat un ajutor financiar  În această perioadă, ea a solicitat un ajutor financiar prin programul de protecţie socială intitulat "Bani de liceu”, prin care elevii care provin din familii cu venituri mici sunt ajutaţi de către stat. „Povestea mea se aseamănă foarte mult cu poveştile acelor artişti care au pornit de la practic nimic şi au ajuns la Totul! Cam aşa a fost şi la mine”, a mărturisit Carmen de la Sălciua.

Evaluare naţională 2019. Carmen de la Sălciua: "Nu aveam posibilităţi" 

Evaluare naţională 2019. Nu mai e un secret că Carmen de la Sălciua nu a fost sigură că termină liceul. Doar ca eu am visat atât de tare să ajung cântăreaţa încât nimeni nu îmi putea lua visul ăsta… nu aveam o bază, nu aveam posibilităţi, dar aveam visul şi Credinţa! Cu eforturi mari din partea mamei mele am urmat un Liceu de Muzica, cel din Alba Iulia, unde ma străduiam şi mă luptam să fiu printre cei mai buni.”, a mai spus cântăreaţa.

 

Citește și:

Culita Sterp s-a rasturnat cu masina. Cel mai cumplit moment: Iancu si surorile erau si ei in microbuz

VIDEO Klaus Iohannis, despre carantinarea Bucureștiului, propusă de Traian Berbeceanu: 'Nu am auzit această propunere'

Carmen de la Salciua spus adevaratul motiv pentru care a mers in Turcia! Ce a spus despre participarea la ''Puterea dragostei''

Carmen de la Salciua nu-si mai incape in piele de fericire: "Doamnee ce dimineata!"

Culita Sterp l-a dat de gol pe fratele lui. Cine l-a sedus pe Iancu de la Puterea Dragostei?


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies