"Eu ma indoiesc ca ar fi acid hialuronic!" Laura, estetician cu experienta, se teme ca Alexandra si-a injectat substante ILEGALE in buze. Ce a simtit cand a strans-o de buza superioara

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 24 apr 2017, 12:26

Alexandra a marturisit ca si-a marit buzele cu o singura seringa de acid hialuronic, in urma cu un an, iar afirmatia ei i-a starnit suspiciuni Laurei, estetician cu experienta.

Cristina Mihaela, moderatorul emisiunii "Bravo, ai stil! Panorama", a intrebat-o pe Laura, aflata la prima ei prezenta in aceasta emisiune, daca este de parere ca buzele Alexandrei sunt excesiv de mari.

 

"Este un pic exagerat", a marturisit Laura, care a adaugat ca se indoieste ca marirea buzelor Alexandrei a fost facuta cu acid hialuronic. "In mod normal, acidul hialuronic se resoarbe, la buze, in sase luni de zile. 

 

Se purtau, acum cativa ani, tot felul de substante care au fost scoase ulterior de pe piata. S-a dovedit ca reactioneaza destul de dificil cu organismul si sunt greu de eliminat."

 

Ce studii are, de fapt, Mohammad Murad, unul dintre cei mai mari investitori din România?

Iata cum a reactionat Alexandra cand a auzit parerea Laurei despre look-ul ei:

 

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies