„Eu cu forța n-o să fac copil”. Denise Rifai, despre motivul pentru care nu a făcut copii până acum. Rațiunea, mai presus de dorință

Author: Lavinia Medrea

Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, a fost invitată în podcastul Ilincăi Vandici, unde a făcut mărturisiri despre viața ei.

Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, a fost invitată în podcastul Ilincăi Vandici, intitulat „Te Ascult” și difuzat pe canalul de YouTube al prezentatoarei de la „Bravo, ai stil”, unde a făcut mărturisiri despre viața ei. Unul dintre subiectele mult vorbite de oameni, și anume copiii, a fost vorbit de cele două în cadrul emisiunii.

Denise Rifai, despre motivul pentru care nu a făcut copii până acum

Denise Rifai este o femeie care crede în dragoste eternă și adevărată, care își dorește o familie, dar care este și rațională. Prezentatoarea de la Kanal D nu-și dorește să facă un copil doar de dragul de a-l avea, având în vedere că un copil este o ființă umană care necesită multă atenție și multă iubire din partea persoanei care-i dă viață. 

Citește și: Denise Rifai, mărturisiri tulburătoare la podcastul "#TeAscult”, realizat de Ilinca Vandici

Denise Rifai a mărturisit că își dorește copii și, chiar dacă nu va fi să facă vreodată unul, este împăcată cu gândul că ar putea să nu fie mamă.  

„Eu cred în familie, îmi doresc familie și aștept să se întâmple. În structura mea de femeie, da.

De mică mi-am dorit copii. Ce am învățat eu și ce fac eu altfel a fost să iau viața așa cum s-a întâmplat ea fără să pun eu presiune, adică nu o să fac copil doar de dragul de a avea un copil și sunt pregătită să nu am copii dacă nu va fi să fie să am copii.

Citește și: ,,Sunt Zilele Groazei la Propriu!!!!!” Denise Rifai revoltată de unele proceduri birocratice din România, desprinse parcă din filmele de groază

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Mie mi-e frică de oamenii care forțează niște lucruri. În structura mea mi-aș dori (n.r.: copii). Se poate oricând, dacă e scris să am copii, o să am. Eu cu forța n-o să fac copil. Sunt multe femei care văd că relația nu e ce trebuie și cu toate astea ele tot fac un copil, sau sunt femei care vor copii, doar pentru că vor copii”, a mărturisit Denise Rifai.

Cine este bărbatul alături de care s-a afișat Denise Rifai

Denise Rifai este o femeie discretă când vine vorba de viața ei amoroasă, dar nu se sfiește să-și prezinte prietenii și oamenii care o ajută în viață atunci când are ocazia. De data aceasta, prezentatoarea TV le-a făcut urmăritorilor ei cunoștință cu Dan, un om important din viața ei.

„Mi-am propus să încep să vi-i prezint pe oamenii din viața mea, care se ocupă de starea mea de bine! Sunt oameni pe care eu i-am descoperit în timp și pe care vi-i recomand cu drag!

Azi povestea este despre Dan!

Cu Dan am o conexiune veche, aparte și specială, spunem noi „din alte lumi și vieți”. Este un super profesionist în domeniul lui. Și, credeți-mă, vă poate răspunde la un milion o sută de mii de întrebări în domeniul lui de expertiză!

Dan Bujor este un om care și-a construit în jurul lui o echipa, care i se aseamănă și îl reprezintă. Așa că, ori de câte ori o să aveți puțin timp pentru voi, și vreți să vă relaxați cu adevărat și să vă faceți un cadou, puteți să-i faceți o vizită. Va fi o călătorie într-un Orient îndepărtat, unde Bambusul este la loc de cinste și are proprietăți extraordinare pentru cei care aleg să lucreze cu el!”, a scris Denise Rifai, pe Instagram. 

 

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!