Esti gata de distractie? Oktoberfest Bucuresti incepe pe 25 septembrie, la Plaza Romania

Mai avem putin pana la Oktoberfest Bucuresti. Sunteti pregatiti sa incepem petrecerea?

Intre 25 Septembrie si 05 Octombrie va asteptam la Plaza Romania pentru multa bere, distractie si voie buna.

Din program:

Regele Oktoberfest – concurs!


Miss ca miss, dar musai sa fie si un rege Oktoberfest! Barbatii, saracii, duc greul halbelor ridicate, ciocnite si baute. In fiecare seara va fi o etapa de concurs cu un castigator. Duminica 5 octombrie, la spartul targului, regii de o seara se vor bate in finala.

Numai unul va fi Regele Oktoberfest Bucuresti 2014! Pentru a castiga coroana butoiului cu bere va trebui sa bea cu staif si sa manuiasca si cuvintele dibaci, nu doar halba!

Declaratii de dragoste inspumate, creativitate de malt cu aroma de hamei, Doamne ce va fi pe ei! No, dar si premiul este pe masura. Un dozator de bere instalat la Rege acasa si plinul cu butoaie ... pline, timp de o luna!!!

Miss Oktoberfest nu este doar una. Vor fi trei!

Anul acesta Miss Oktoberfest nu va fi singura. Alaturi de ea se va alege si o Miss Heidi dar si o Miss Popularitate. Miss Oktoberfest va fi regina berii si va avea dor de duca si de turism.

Va primi vouchere de plimbarit de la TUI pe care le poate folosi unde vrea coronita ei. Chiar si in Bavaria! si pentru ca preumblarea trebuie imortalizata profesionist, Ursus ii va face cadou o camera foto performanta de numa numa!

Miss Heidi va pleca in Alpi sa il caute pe iubitul ei Peter, ca asa e povestea! Selgros ii pregateste trusou si lada de zestre. Va avea acolo tot ce-i trebuie pentru a supravietui si gati pe munte. Garantat!

Miss Popularitate va fi cea mai aplaudata si sustinuta dintre concurente. Efortul va fi mare, dar si povara premiului pe masura! Un frigider de la DOMO, plin cu doze de bere. Dar plin!

Hot Loferl Showband, in premiera la Bucuresti!

Este o trupa bavareza de la Onkle Hans de acasa care va face un show de zile   mari pe scena Oktoberfest Bucuresti intre 25 si 29 septembrie. Muzica, traditie, obiceiuri bavareze. Apoi, pana in 5 Octombrie scena va fi invadata de Rocky 5 si ale sale melodii internationale – un band de success care a fost present si anul trecut la Oktoberfest Bucuresti.

Miercuri, 1 octombrie, servim berea in pasi de dans la Oktoberfest Bucuresti! iti pregatim Oktoberfest Salsa Fiesta!

Ce are Salsa cu iodlerele, ritmul latino cu Bavaria si spuma cu prefectura?! Teoretic, nimic! Noi stam bine cu practica, asa ca am descoperit numitorul comun. Veselia debordanta si bucuria de a trai clipa. in Bucuresti sunt cele mai tari cluburi de Salsa pe care le-am invitat la Oktoberfest alaturi de Willmark, cel mai cel dintre dansatori. Ole!

Tropicasao by Wilmark de la ora 19:00!

Un moment inspirat din show-rile faimosului club din Havana Cuba , Tropicana, in care se regaseste placerea de a trai, pasiunea pentru muzica si dans, veselia, pozivitatea.

Costumele vesele si extravagante si pline de culoare, interpretarea dansatorilor profesionisti cu o vasta experienta profesionala, in coregrafia uneia dintre cele mai bune balerine, Stoian Eugenia, condus si creat de Wilmark show-ul ne transporta in exoticul din caraibe.

Aici, viata isi urmeaza cursul firesc si se deruleaza lent, cu seninatate, lipsita de orice fel de frici, tensiuni si iritari. Razi, canti, dansezi si iubesti alaturi de o voce unica, Raffa d’Cuba, acompaniat de Gilbertico la percutie.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate