Esti amator de productii cinematografice? Vino la festivalul international de film MMIFF – MARAMURES INTERNATIONAL FILM FESTIVAL 2015

In perioada 16-19 iulie, in municipiul Sighetu Marmatiei, va avea loc festivalul international de film MMIFF – MARAMURES INTERNATIONAL FILM FESTIVAL 2015.

Aflat la prima editie, festivalul va prezenta in deschidere filmul COMOARA, semnat de Corneliu Porumboiu si premiat anul acesta la CANNES. In afara sectiunilor competitive, rezervate scurtmetrajelor, in cadrul festivalului vor fi prezentate si filme de lungmetraj romanesti si straine.

Proiectiile vor avea loc in aer liber, in Parcul Central, incepand cu ora 21.15, publicul fiind invitat sa participe la un maraton cinematografic ce se va intinde pana tarziu, dupa miezul noptii.

Accesul este gratuit, publicul fiind invitat sa voteze pentru Premiul Publicului/Audience Award si alte premii oferite in cadrul sectiunilor competitive.

Festivalul MARAMURES INTERNATIONAL FILM FESTIVAL isi propune o familiarizare a publicului din Maramures cu filmul romanesc de scurt si lung metraj, dar si cu productiile straine inaccesibile acestuia in regim de CINEMA.

Filmele selectionate sunt semnate de autori romani si straini deja consacrati in peisajul festivalier international. Festivalul este sustinut de municipiul Sighetu Marmatiei si organizat in parteneriat cu Yakasha Film si Fundatia Filmul Romanesc. Partener media este Kanal D.

Pentru alte informatii privind festivalul MARAMURES INTERNATIONAL FILM FESTIVAL ne puteti contacta via email pe adresa [email protected] sau telefonic la numarul: 0722 805 8050722 805 805.

Persoana de contact: Dragos Iuga.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies