Este oficial! Se iese mai devreme la pensie

,

Conform noii legi a pensiilor, varsta de pensionare ar putea fi redusa pentru mai multe categorii de salariati.

In acest fel, anumiti persoane vor putea iesi la pensie chiar si cu 12 ani mai devreme. Cei care vor fi vizati de aceste modificari, sunt persoanele care isi desfasoara activitatea in conditii grele - minerii, siderurgistii, scafandrii, favorizati sunt si cei din zona artistica, precum balerinii, dansatorii, acrobatii, jonglerii, clovnii, calaretii de circ, dresorii de animale salbatice, solistii vocali de opera si de opereta, instrumentistii la instrumente de suflat si cascadorii. Astfel, pentru fiecare doi ani munciti, acestia vor primi o reducere de un an.

Cei care lucreaza 24 de ani se pot pensiona, asadar, cu 12 ani mai devreme. In acest caz, varsta minima va fi de 53 de ani pentru barbati si de 51 de ani pentru femei.

 

Citește și:

Live Stream Online "Bravo, ai stil! Celebrities" - Editia de joi, 29 octombrie - VIDEO. Competitia devine din ce in ce mai dura!

Luptă strânsă în SUA. Trump și Biden se concentrează pe statele cheie. Trump joacă pe cartea economică, Biden mizează pe COVID-19. Suspansul continuă

Ies la iveala detalii socante despre una dintre concurente! Aya face dezvaluiri incredibile! "Asa pot sa te calc si eu pe tine in picioare!" Afla ce se va intampla,...

Rezultate Loto 6 din 49, joi, 29 octombrie. Numerele extrase astazi - Joker, Noroc LIVE

Vezi online serialul "Nemilosul Istanbul" subtitrat in limba romana - Episodul 14, sezonul 1, joi, 29 octombrie - VIDEO


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies