Este de nerecunoscut! Unul dintre cei mai indragiti actori din Turcia a suferit transformari fizice radicale, in ultimii ani! Iata cum arata in prezent barbatul si ce decizie uluitoare a luat in privinta profesiei sale!

Barbatul are o infatisare total schimbata, insa privirea sa patrunzatoare este inconfundabila.

Cunoscut publicului din Romania datorita rolului interpretat in serialul "Sila" ("Puterea Destinului"), actorul Mehmet Akif Alakurt este de nerecunoscut, in prezent.

Citeste si: KEREMCEM (ATES din "Bahar: Viata furata"), mai sexy ca oricand, in vacanta din Bodrum! Iata in ce ipostaze a fost surprins celebrul actor si de cine este insotit!

Desi se bucura de o mare notorietate in randul fanilor din Turcia si era constant asaltat cu oferte spectaculoase, indragitul actor a decis sa renunte la actorie si sa plece definitv in Brazilia.

Citeste si: Ti-l mai amintesti pe carismaticul EKIN KOC, interpretul sultanului Ahmed din serialul "Kosem"? Iata cu ce mare proiect va reveni in atentia publicului din aceasta toamna!

Pe continentul sud-american, fostul actor a deschis in Brazilia un nou capitol al vietii sale, a cumparat o ferma, traieste o noua poveste de dragoste, petrece timp cu cainii sai lupi si nici nu vrea sa mai auda de actorie.

"Nu ma intrebati de proiecte! Intrebati-ma orice. Veniti, stati aici, dar fara munca, proiecte, seriale, filme! Sunt departe de mine! Am renuntat la actorie. Si personajele interpretate de mine au ramas pe ecran odata cu profesia lasata acolo!", a spus actorul.

Presa a speculat despre acesta ca se simtea sufocat de mediul in care traia in Turcia si de intrigile oamenilor iar postarea sa de pe retelele de socializare a atras atentia fanilor lui: "Sa te explici oamenilor cu creiere indracite este ca si cand mergi pe apa!".
Fanii fostului actor turc au fost socati de imaginile publicate de acesta, in ultimele luni pe contul lui de socializare, deoarece barbatul este extrem de schimbat. Infatisarea acestuia a suferit multe transformari, acesta are barba mare si a luat mult in greuatate, insa privirea sa patrunzatoare a ramas aceeasi.

(sursa: instagram, viata cu aroma de cafea)

 

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate