Escapada neasteptata pentru Iulia Albu! Fashion editorul a parasit Capitala in mare graba

Iulia Albu a fost vazuta de paparazzi WOWbiz urcand la bordul unei masini de fite al carei sofer a asteptata-o la scara.

Potrivit wowbiz.ro, Iulia Albu a plecat a doua zi dupa participarea la emisiunea WOWbiz, unde are o rubrica permanenta in fiecare joi, "Verdict Iulia Albu". Cunoscutul fashion editor a plecat in tromba, la bordul unei limuzine. Iulia Albu a surprins pe toata lumea, vineri dimineata, atunci cand a plecat din fata blocului in care locuieste cu un BMW X1 negru spre o destinatie necunoscuta, impreuna cu fetita ei.

Paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe Iulia exact in momentul in care se pregatea sa urce in autoturismul negru, de fite, "dotat" si cu sofer personal! Masina a oprit la scara imobilului in care are apartament vedeta, conducatorul auto a coborat si, galant, i-a oferit mana, i-a deschis portiera si a tratat-o asemenea unui star de la Hollywood.

Iulia avea cateva bagaje, printre care un geamantan mare de firma si era insotita de fetita sa. Cele doua au urcat rapid in masina si au demarat spre o destinatie necunoscuta. S-au oprit putin si au lasat o rochie, au trecut cateva minute si pe la designera Galina, ca, pe urma, soferul automobilului de lux sa o ia spre autostrada Bucuresti-Pitesti. Oare unde a plecat vedeta?

Vezi video si mai multe imagini pe wowbiz.ro!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate