Escalop de porc cu sos “pizzaiola”

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:11

O reteta simpla cu ingrediente care iti vor lasa gura apa! Antonio Passarelli a gatit noi delicii culinare la "Teo show"!

Aveti nevoie de: 200 ml pulpa de rosii, 200 g rosii proaspete, 1 catel de usturoi, 300 g cotlet de porc, sare, piper, 4 linguri de ulei extravirgin de masline, o lingurita de oregano uscat, cateva fructe de capere.

Punem putin ulei de masline intr-o tigaie si rumenim usor feliile de carne, impreuna cu catelul de usturoi. Se adauga rosile si mirodenile, se sareaza si se lasa aproximativ 20 de minute la foc mic. Pentru garnitura: salata de cartofi natur cu busuioc.

Aveti nevoie de: 2 cartofi, 1 legatura de busuioc, sare, piper, ulei extravirgin de masline. Se taie cartofii cubulete, se fierb in apa sarata, ii lasam unpic sa se usuce pe un prosop de hartie de bucatarie, se condimenteaza intr-un bol cu busuioc, ulei de masline, sare si piper si se pune pe mijlocul farfuriei.

Peste vom pune carnea gatita cu sos.

##VIDEO111973##

Citește și: VIDEO De ce a crescut Dan Helciug departe de mama lui? Decizia tatălui care i-a vrut binele la acea vreme: „Tata a preferat să facă acest gest șocant, care ne-a cauzat multe traume.”

Citește si: Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp îngroapă „securea războiului”. Vor urca împreună pe scenă după 6 ani de la divorț! Chiar artista a făcut anunțul: „Publicul ne iubește”