Escalop de porc cu sos “pizzaiola”

,

O reteta simpla cu ingrediente care iti vor lasa gura apa! Antonio Passarelli a gatit noi delicii culinare la "Teo show"!

Aveti nevoie de: 200 ml pulpa de rosii, 200 g rosii proaspete, 1 catel de usturoi, 300 g cotlet de porc, sare, piper, 4 linguri de ulei extravirgin de masline, o lingurita de oregano uscat, cateva fructe de capere.

Punem putin ulei de masline intr-o tigaie si rumenim usor feliile de carne, impreuna cu catelul de usturoi. Se adauga rosile si mirodenile, se sareaza si se lasa aproximativ 20 de minute la foc mic.

Pentru garnitura: salata de cartofi natur cu busuioc.

Aveti nevoie de: 2 cartofi, 1 legatura de busuioc, sare, piper, ulei extravirgin de masline. Se taie cartofii cubulete, se fierb in apa sarata, ii lasam unpic sa se usuce pe un prosop de hartie de bucatarie, se condimenteaza intr-un bol cu busuioc, ulei de masline, sare si piper si se pune pe mijlocul farfuriei. Peste vom pune carnea gatita cu sos.

##VIDEO111973##

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista! “Cover Girl”, conceptul inedit care le va provoca stilistic pe concurente, in editia de sambata seara...

Daniel Funeriu, apel către Iohannis, Cîţu şi preşedinţii de partide: Cel puţin 5 miliarde de euro pentru copiii din România

Boala cruntă de care suferă Simona Halep. S-a aflat abia acum. Ce se va întâmpla în perioada următoare cu sportiva

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies