Ernest se pregateste temeinic pentru iarna! Uite ce si-a cumparat

Ernest se pregateste intr-un mod special pentru venirea iernii!

 

Ernest se pregateste temeinic pentru iarna! Uite ce si-a cumparat
Ernest se pregateste intr-un mod special pentru venirea iernii! Pentru a se asigura ca nu va avea nici un fel de probleme cu ghetusul iernii care si-a intrat deja in drepturi, indragitul prezentator al emisiunilor “Ochii din umbra!” si “Pe banii parintilor!”, ambele difuzate la Kanal D, si-a comandat niste crampoane speciale, din Suedia.
“Sunt crampoane pe care le poti lipi pe varful bocancilor sau pe calcai. Din ce am vazut pe internet sunt din aluminiu. Sunt facute contra ghetii de pe strada”, ne-a explicat Ernest, care, cand vine vorba de iarna, isi alege cu mare grija incaltarile. “Sunt foarte bine pregatit pentru sezonul rece. Pot sta linistit!”, a adaugat acesta.

Pentru a se asigura ca nu va avea nici un fel de probleme cu ghetusul iernii care si-a intrat deja in drepturi, indragitul prezentator al emisiunilor “Ochii din umbra!” si “Pe banii parintilor”, ambele difuzate la Kanal D, si-a comandat niste crampoane speciale, din Suedia.

Sunt crampoane pe care le poti lipi pe varful bocancilor sau pe calcai. Din ce am vazut pe internet sunt din aluminiu. Sunt facute contra ghetii de pe strada”, ne-a explicat Ernest, care, cand vine vorba de iarna, isi alege cu mare grija incaltarile. “Sunt foarte bine pregatit pentru sezonul rece. Pot sta linistit!”, a adaugat acesta.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate