Ernest sarbatoreste Pastele de doua ori

Ernest, prezentatorul emisiunii “Ochii din umbra”, de la Kanal D are dublu motiv de bucurie intrucat sarbatoreste Pastele de doua ori, cel catolic si cel ortodox, familia Takacs fiind una mixta din punct de vedere al confesiunii.

Adriana, sotia vedetei Kanal D, este de religie ortodoxa, iar Ernest si copilul lor, Alex, catolici.

“Obisnuim sa sarbatorim in familie, atat Pastele Catolic (care a fost saptamana trecuta), cat si pe cel ortodox. Asadar, vom merge si in aceasta sambata, in Noaptea de Inviere sa luam lumina, vom prepara bucatele traditionale. Diferentele intre aceste doua sarbatori nu sunt foarte mari, ritualurile sunt asemanatoare, dar asa am obisnuit noi, sa sarbatorim de doua ori Invierea lui Iisus”,a spus Ernest.

Pastele este evenimentul in care-ti gasesti linistea sufleteasca si te reculegi, cel mai adesea alaturi de cei dragi. Este si cazul lui Ernest, indragitul prezentator al emisiunii “Ochii din umbra”.

“In aceasta perioada ma bucur de liniste si am remarcat la cei din jurul meu aceeasi pace si bucurie. Cred ca perioada Sarbatorilor Pascale este una a regasirii de sine pentru fiecare dintre noi”, a adaugat Ernest.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate