Ernest porneste “In cautarea adevarului”, din 14 ianuarie, la Kanal D

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 28 dec 2018, 16:23

Din 14 ianuarie, Ernest porneste “In cautarea adevarului”, la Kanal D! İndragitul prezentator revine in casele telespectatorilor cu o noua emisiune, “In cautarea adevarului”, un program antrenant, cu mult suspans si rasturnari de situatie, care aduce in prim-plan diverse povesti de viata cu adevarat cutremuratoare.

Pentru fiecare adevar pe care cineva încearca sa-l ascunda, va fi o echipa de ancheta pregatita sa-l dezvaluie.

Aceasta este premisa pentru noul program ce prezinta o serie de dramatizari realiste care vor aduce in atentia publicului lupte interne, incercari financiare, relatii incurcate- situatii pe care fiecare dintre noi le-ar putea experimenta. Dupa ce a fost considerat un adevarat detectiv, Ernest va fi atat naratorul, cat si mediatorul conflictelor din fiecare episod.

Povesti de viata halucinante, cu mize uriase, investigatii amanuntite si descoperiri tulburatoare, intregesc tabloul adevarului pe care Ernest, impreuna cu echipa “In cautarea adevarului” incearca sa il scoata la iveala. 

“Incercam sa le oferim telespectatorilor nostri povesti ale unor oameni aflati in situatii- limita, situatii disperate in care cei ca noi au fost inselati de semenii lor, de apropiati sau, mai grav, chiar de familie.

Ne dorim ca aceasta emisiune <In cautarea adevarului> sa fie pe placul romanilor, mai ales ca romanii au demonstrat, nu de putine ori, ca au stofa de justitiari. <In cautarea adevarului> ne va demonstra ca, desi greseala, minciuna, inselaciunea sunt la indemana oricaruia dintre noi, multi reusim sa ramanem drepti, in fata ispitelor”, marturiseste Ernest. 

Nu ratati, din 14 ianuarie, la Kanal D, “In cautarea adevarului”, o noua emisiune a carei gazda este nimeni altul decat emblematicul Ernest.