Ernest dezleaga misterele de la “Roata norocului”

Ernest dezleaga misterele de la “Roata norocului”

Ernest, concurentul vedeta al acestei editii, participa la Roata cu scop umanitar, castigurile obtinute fiind oferite doamnei Aurelia Vasile, din Caracal, o femeie sarmana ce are nevoie de ajutor, ea avand si o malformatie la inima.

Ernest, indragitul moderator al emisiunii “Ochii din umbra”, difuzata la Kanal D, a fost o adevarata inspiratie pentru frumoasa asistenta Ana Maria, care a venit inarmata in emisiune cu unelte specifice detectivilor. Ea a incercat descopere cat mai multe lucruri despre Liviu Varciu, facand totul cu minutiozitate si foarte mult umor.

Ernest, un barbat care taxeaza fiecare “greseala sau infidelitate” ori de cate ori i se cere ajutorul in emisiunea pe care o modereaza, lasa deoparte seriozitatea si reuseste sa ridice publicul in picioare si sa starneasca hohote de ras, atunci cand are de interpretat pedeapsa primita de la Liviu Varciu.

Alaturi de Liliana, din Bucuresti si Laurentiu, din Iasi, Ernest lupta cu toate mijloacele sa castige cat mai multe premii pentru femeia aflata la grea incercare.

Ce secrete afla Ernest si Ana Maria despre Liviu Varciu, dar si cum s-au legat distractia si castigul la “Roata norocului”, aflati joi, 5 iulie, de la ora 20.00, impreuna cu Liviu Varciu, numai la Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate