Ernest demasca amantlacul dintre o nasa si finul ei, la “Ochii din umbra”

Ernest demasca amantlacul dintre o nasa si finul ei, la “Ochii din umbra”

Duminica, 14 aprilie, de la ora 20.30, Ernest va prezinta povestea sotilor Pascu, care, dupa 10 ani de casnicie, trec prin momente critice.

Ialomiteanul Alexandru Pascu  este casatorit de zece ani cu Irina, a femeie mai tanara cu 10 ani decat el. Daca la inceputul relatiei totul decurgea cat se poate de bine, cu timpul lucrurile s-au deteriorat intre ei. Irina nu face mai nimic in gospodarie, pleaca cat poate de des de acasa si cheltuieste banii pe care sotul ii aduce acasa. Mai nou, ea invoca tot felul de motive ca sa nu isi mai petreaca timpul in compania acestuia.

Prin sat umbla tot felul de zvonuri, de barfe, cum ca Irina ar umbla cand cu unul, cand cu altul, iar Alexandru a pus la cale urmarirea femeii. Cei doi soti tocmai se pregatesc sa devina nasi, parintii spirituali pentru un tanar cuplu din sat, asa ca viata lor ar trebui sa fie un model demn de urmat pentru acestia. Insa ce face Irina intrece cu mult imaginatia celor care o banuiesc de actiuni reprobabile... 

Torturat de banuieli si de barfele auzite la orice colt de strada,  Alexandru Pascu a apelat la Ernest si echipa “Ochii din umbra”, nu de alta dar, spune el, vrea sa le demonstreze tuturor ca Irina este o sotie minunata.
 

Ce face Irina atunci cand sotul nu este acasa si cum reuseste ea sa fie in centrul atentiei satului, aflati duminica 14 aprilie, de la 20.30, urmarind emisiunea “Ochii din umbra”, prezentata de Ernest.  

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate