Ernest: "Am fost de-a dreptul impresionat de ce am descoperit acolo". Afla ce l-a dat pe spate!

Ernest se muta in padure!

Ernest, prezentatorul emisiunilor “Ochii din umbra” si “Pe banii parintilor” de la Kanal D, a renuntat la aglomeratia si agitatia orasului in favoarea unei locuinte situate intr-o padure.

“Vara aceasta am decis sa ma mut si am ales linistea unei paduri din apropierea Bucurestiului. Este minunat! Amenajarile sunt aproape gata. Si pentru ca imi place sa pun la treaba m-am ocupat personal de montarea tuturor prizelor si intrerupatoarelor din casa”, a povestit Ernest.

Invitat in emisiunea “Draga mea prietena – la mare”, vedeta Kanal D a povestit ca s-a intors de curand dintr-o vacanta in Austria si a fost impresionat de curatenia pe care austriecii o pastreaza pana si pe strada. 
 

“In Austria, nimeni nu-si permite sa arunce hartii, PET-uri pe jos, pe strada pentru ca amenzile sunt enorme. Ei si-au creat un sistem care functioneaza foarte bine, au invatat sa fie prietenosi cu natura si sa pastreze curatenia. Am fost de-a dreptul impresionat de ce am descoperit acolo”, a spus Ernest
 

Nu ratati, de luni pana vineri, de la ora 10.00, emisiunea “Draga mea prietena – la mare”, transmisa in direct de pe plaja Mambo din Mamaia. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate