Era sa moara din cauza neglijentei altora! Ce a patit un om care mergea linistit pe langa bicicleta lui

Author: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:26

Neglijenta unora, ghinionul altora. Cam asa am putea descrie ceea ce i s-a intamplat unui barbat din Arad care a cazut intr-o groapa nesemnalizata, in timp ce mergea pe langa bicicleta.

Barbatul, tata a patru copii, tocmai se intorcea, aseara, de la munca. Nu a tinut cont ca este Duminica Floriilor si s-ar  fi  dus sa-i  taie  cuiva  lemne,  in curte. Ostenit de atata munca, omul s-ar fi  oprit sa bea o bere, dupa cum spun martorii si apoi si-a luat bicicleta si a pornit spre casa. Pe drum, insa, a avut ghinion si a cazut intr-o groapa adanca de cinci metri, aflata langa calea ferata.

Cand s-a vazut in groapa, omul a  inceput sa strige ca din gura de sarpe dupa ajutor. Norocul lui a fost ca l-au auzit mecanicii de locomotiva care treceau prin zona: „mecanicii de locomotiva l-au auzit in groapa, au oprit si l-au vazut si m-au chemat pe mine: "Este unul in groapa!. ”, povesteste un martor.

Prima data, la fata locului au ajuns politistii, care au stat de vorba cu barbatul, pentru a-l mai linisti.

Pompierii au ajuns si ei repede.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Au instalat un scripete si unul dintre salvatori a coborat in groapa dupa barbatul ghinionist. Legat de pompier, omul a fost scos la suprafata si preluat de medicii de pe ambulanta. Chiar daca omul a recunoscut ca a baut, locatarii din zona dau vina si pe hotii care au furat capacelele de la groapa in care a cazut barbatul.

Norocul barbatului este ca a scapat cu viata, insa daca acea groapa ramane, in continuare, nesemnalizata sau neacoperita  poate face oricand o noua victima.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!