Era fericita ca urmeaza sa devina mama, insa s-a gandit la ce e mai rau cand a vazut ca burta imensa i se umple de vanatai! Speriata, s-a dus de urgenta la un control. Doctorii au ramas blocati cand au vazut ce se petrecea in interiorul ei

Editor: Bogdan Mihai Author: B.M.
Actualizat: 23 aug 2021, 09:00

Cazul de mai jos, petrecut in Statele Unite ale Americii, a impresionat o echipa de medici a unui spital.

Totul a inceput dupa ce femeia din imagine, pe nume Guillermina, a aflat ca a ramas insarcinata. La primirea vestii a fost in culmea fericirii, alaturi de sotul ei.

Doar ca, pe masura ce timpul trecea, viitoarea mamica constata cu stupoare ca burta i se umplea de vanatai. La inceput nu a dat importanta acestui lucru.

Vazand insa ca semnele se maresc si se inmultesc, a intrat in panica si a mers in cele din urma la un control de specialitate.

Ce a aflat acolo a lasat-o fara cuvinte!

Vanataile aparusera din cauza faptului ca tanara purta in pantece nu unul, doi, sau trei copii, ci cinci! Astfel de cazuri sunt foarte rare, iar sansele ca toti micutii sa se nasca fara probleme sunt destul de mici.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Din fericire pentru ea, toti bebelusii, trei fetite si doi baietei, au venit pe lume perfect sanatosi.

 


Crește suspansul la ”Insula de 1 milion”. Liviu a fost ales la ruletă, fiind nevoit să trimită la joc patru concurenți. Iată pe cine a trimis Liviu la probă în ediția de duminică, 19 mai!