Era atat de gras, incat isi facea toate hainele pe comanda! E incredibil cum arata in pozele de la nunta, dupa ce a slabit 70 de kilograme!

Barbatul care obosea urcand cateva scari a ajuns sa termine curse de rezistenta de 20 de kilometri.

Oliver Reid cantarea 160 de kilograme si era obez, dar a reusit sa slabeasca aproape jumatate din greutate, 70 de kilograme, pentru a arata mai bine in ziua nuntii. Performanta a fost realizata in doar 18 luni.

"Eram fericit in anumite privinte, dar stiam ca greutatea ma impeidca sa fac multe lucruri. Imi doream o viata activa, cu frumoasa mea sotie dar nu puteam face asta, asa cum eram", a marturisit el. Barbatul isi gasea rar haine pe marimea lui. Cel mai adesea si le facea pe comanda iar uneori le gasea in magazine speciale pentru persoanele foarte grase.

Oliver a inceput sa tina un regim alimentar dar, la inceput, exercitiile fizice erau imposibile. Dupa 6 luni de regim, a putut sa inceapa sa faca sport. La inceput sportul s-a redus la 5 minute de mers, zilnic, apoi intensitatea si durata au crescut, totul culminand cu terminarea unei curse de 12 mile.

In ziua nuntii, Oliver cantarea 90 de kilograme:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate