Emoții mari pentru concurenții care se luptă pentru un loc în finala "Survivor România". Iancu a înțepat-o din nou pe Emy: "La fizicul tău..."

,

Mai este foarte puțin până la marea finală "Survivor România", iar concurenții care încă nu s-au calificat în bătălia pentru marele premiu se află în fața cele mai importante provocări de până acum.


In articol:

Lola și Emanuel sunt concurenții care au intrat direct în marea finală "Survivor România", iar dacă pentru ei emoțiile au luat sfârșit pentru moment, nu același lucru se întâmplă cu Iancu, Emy, Cezar și Elena.

Cei patru sunt pregătiți să dea tot ce au mai bun pe ultima sută de metri, încercând astfel să se califice în marea finală.

Citeste si: Gabriel, mesaj dur despre fosta lui iubita, Daiana: ''O respect ca femeie, imi pare bine ca...''

Emoții mari pentru concurenții care se luptă pentru un loc în finala "Survivor România". Iancu a înțepat-o din nou pe Emy: "La fizicul tău..."

Înainte de startul jocurilor pentru semifinală, concurenții sunt foarte emoționați, presiunea atingând cote maxime în această etapă a competiției. Pentru locurile în marea finală se bat 3 faimoși și un războinic, concurenții fiind hotărâți să demonstreze că merită să ajungă în cursa pentru marele premiu.

Citeste si: Ella, mesaj plin de durere pe o retea de socializare: ''Doar eu stiu cum...''

Iancu: Eu cred în mine și în șansa mea, că o să ajung acolo și o să fim chiar trei războinici.

Emy: Este foarte greu, dar îmi doresc din tot sufletul meu să ajung în finală. Doamne, este ultima mea șansă. Pe prima am ratat-o, nu vreau să o ratez și pe a doua. 

Cezar: Acum că suntem pe finalul competiției, într-adevăr am puține emoții pentru ultimele jocuri. Intrarea în această finală pentru mine e rezultatul muncii mele de patru luni de zile.

Elena: Am foarte mari emoții. Îmi doresc ca aceste jocuri să mă avantajeze, îmi doresc să le arăt oamenilor care m-au susținut că pot.

Înainte de startul jocurilor, Emy și Iancu nu au ratat ocazia și s-au tachinat din nou după ce Emy a spus că i-ar plăcea ca jocurile să fie mixte și să lupte împotriva băieților.

Emy: Mie mi-ar plăcea mai mult să joc cu băieții.

Iancu: La fizicul tău și poți, îți permite fizicul.

Emy: Mi-ar plăcea să intru cu băieții. Mi-ar plăcea să intru cu Iancu pe traseu. Ar fi tare rău de tot, deși clar că nu am nicio șansă în fața băieților. 

Citeste si: Un nou focar de coronavirus: Mai mulți români care lucrau într-un abator din Germania, infectați

 

Citește și:

Jador s-a casatorit in direct, la televizor! Cine este femeia focoasa pe care a luat-o de SOTIE!

Andra Volos a spus totul despre relatia cu Bogdan Mocanu: ''Cred ca e manevra...''

Andreea Pirui a detonat bomba la "Puterea dragostei"! Ce a facut Berna cu Culita? "Esti ieftina"

Mona de la Puterea Dragostei a răbufnit: "Nu mai dau doi bani pe..." Mai există sau nu cale de împăcare între ea și George?

Ce să faci în Brașov. 5 atracții ale orașului din centrul României


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies