Despre Găseşte-mi familia

De-a lungul acestui demers aproape detectivist, dar plin de emotii coplesitoare la fiecare pas, orice deznodamant este posibil.

Ce poate fi mai tulburator decat revederea sau intalnirea pentru prima oara dintre oameni care s-au pierdut unii de ceilalti, dar care nu au incetat sa spere intr-o regasire? Ce poate fi mai devastator decat sa afli ca parintele sau fratele tau a murit cu putin timp inainte ca tu sa ajungi la el, dupa ani de cautari? Cat de amara trebuie sa fie vestea ca cel care ti-a dat viata refuza sa te cunoasca, oricat de mult ti-ai dori sa il intalnesti?

“Gaseste-mi familia” este un format reality , care a inceput sa fie difuzata in Olanda in urma cu 19 ani si care continua sa se bucure de un succes extraordinar in lumea intreaga. De-a lungul anilor, a inregistrat audiente record in tari precum Spania, Danemarca, Germania, Suedia, Belgia, Norvegia, Polonia, Estonia, Finlanda, Statele Unite si Australia.

Emisiunea vine in intampinarea persoanelor care vor sa-si regaseasca rudele de gradul intai pe care nu au apucat sa le cunoasca inca sau a celor care au piedut legatura cu familia in urma cu multi ani.

“Cine este mama mea?”, “De ce am fost dat spre adoptie?”, “Unde-l pot gasi pe tatal meu?”, “Cum arata fratii mei?” sunt intrebarile fundamentantale la care emisiunea “Gaseste-mi familia” incearca sa raspunda.

Totul incepe odata cu povestea celui care apeleaza la ajutorul emisiunii si se continua cu un periplu ilustrat al investigatiilor si al drumului catre punctul final al emisiunii. Totul este posibil de-a lungul acestei calatorii incredibile nu numai prin diferite teritorii, dar si prin labirintul emotiilor de tot felul. De la neliniste la bucurie, de la angoasa la disperare, de la o raza de speranta la cea mai plenara fericire, toate aceste trairi te vor tine conectat la povestile spuse prin intermediul emisiunii “Gaseste-mi familia”.

Nu rata, in fiecare joi la Kanal D, “Gaseste-mi familia”, o emisiune care te va face sa te gandesti si mai mult la cei pe care ii iubesti. Fii pregatit pentru intalnirea cu oameni ca tine si cu povestile lor extraordinare!

Setari de confidentialitate