Emisiunea “Te vreau langa mine”, prezentata de Bianca Dragusanu, a clasat joi postul KANAL D primul loc, pe toate categoriile de public din Romania

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 17 nov 2017, 11:39

Kanal D isi continua zi de zi ascensiunea in audiente, cu productiile difuzate pe intreaga durata a zilei, acestea fiind urmarite de sute de mii de fani in fiecare minut.

Dragostea nu face exceptie, romanii fiind din ce in ce mai dornici de povestile de iubire care se infiripa in show-ul “Te vreau langa mine”. Astfel, emisiunea prezentata ieri de Bianca Dragusanu a pozitionat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, pe toate segmentele de public monitorizate, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Joi, 16 noiembrie, pe durata a doua ore, Kanal D a fost lider absolut de audienta, adunand

in fata micilor ecrane, in minutul de maxima audienta (13:48), aproape un milion (912.000) de fani ai emisiunii.

Ieri, in intervalul 13:00 – 15:00, Kanal D a inregistrat 4,0% rating si 20,9% cota de piata, pe targetul National, 2,9% rating si 16,3% cota de piata, pe targetul All Urban, si 2,1% rating si 18,4% cota de piata, pe targetul Comercial. 

Target National

Target Comercial

Părul blond este de domeniul trecutului pentru Bianca Drăgușanu?! Vedeta și-a făcut o schimbare radicală de look

Target All Urban 

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”