Emisiunea „Sabbagh in actiune” va fi difuzata din luna ianuarie

,

Lansarea emisiunii de investigatie „Sabbagh in actiune” va avea loc in luna ianuarie.

 

Emisiunea „Sabbagh in actiune” va fi difuzata din luna ianuarie
Lansarea emisiunii de investigatie „Sabbagh in actiune” va avea loc in luna ianuarie. Amanarea este generata de complexitatea unor investigatii care vor fi prezentate in emisiune si care presupun colaborarea cu autoritati si institutii ale statului, deplasari in tara si in strainatate, prezenta activa pe teren, acolo unde realitatea poate deveni extrem de fluctuanta.
„Cert e ca in acest context social, demersurile noastre jurnalistice vor suferi amanari, prioritatile agendei publice fiind in acest moment legate de schimbari majore in societate.
In continuarea, astept de la telespectatori, pe pagina mea oficiala de Facebook https://www.facebook.com/ChristianSabbaghOficial/?fref=ts, semnalarea unor abuzuri, abateri de la litera legii, acte de violenta de orice fel”, a spus Christian Sabbagh.
„Sabbagh în acţiune“ va prezenta telespectatorilor Kanal D cazuri spectaculoase, operaţiuni riscante, reporterii emisiunii afladu-se de fiecare dată în locurile unde fenomenul infractional atinge cote alarmante.

Amanarea este generata de complexitatea unor investigatii care vor fi prezentate in emisiune si care presupun colaborarea cu autoritati si institutii ale statului, deplasari in tara si in strainatate, prezenta activa pe teren, acolo unde realitatea poate deveni extrem de fluctuanta. 

" Cert e ca in acest context social, demersurile noastre jurnalistice vor suferi amanari, prioritatile agendei publice fiind in acest moment legate de schimbari majore in societate.  In

continuarea, astept de la telespectatori, pe pagina mea oficiala de Facebook https://www.facebook.com/ChristianSabbaghOficial/?fref=ts, semnalarea unor abuzuri, abateri de la litera legii, acte de violenta de orice fel ”, a spus Christian Sabbagh.      

"Sabbagh în acţiune" va prezenta telespectatorilor Kanal D cazuri spectaculoase, operaţiuni riscante, reporterii emisiunii afladu-se de fiecare dată în locurile unde fenomenul infractional atinge cote alarmante.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista! “Cover Girl”, conceptul inedit care le va provoca stilistic pe concurente, in editia de sambata seara...

Sanitas pune PRESIUNE pe Guvern: 85.000 de salariaţi ar trebui să beneficieze de creşteri salariale în 2022

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies