Emir (fiul lui Faruk din "Mireasa din Istanbul"), pustiul care a cucerit publicul cu talentul sau deosebit la doar zece ani! Iata ce relatie speciala are micutul actor Haktan Artun Kasapoglu cu parintii sai si cum isi petrec impreuna cele mai frumoase mom

Emir, fiul lui Faruk din "Mireasa din Istanbul" a incantat publicul inca de la primele sale aparitii.

Pe numele lui complet, Haktan Artun Kasapoglu interpreteaza magistral, la varsta de doar zece ani, impliniti anul acesta, rolul simpaticului Emir, in serialul "Mireasa din Istanbul", in care a avut sansa vietii sale de a fi selectat sa joace alaturi de actori talentati si celebri, de la care a invatat multe lucruri importante pentru viitoare sa cariera in actorie.


Cel mai mic dintre actorii din "Mireasa din Istanbul", pustiul care interpreteaza rolul lui Emir, fiul lui Faruk, a s-a atasat  enorm de toti colegii sai din serial, carora le poarta un mare respect si pe care ii considera o a doua familie.

Haktan Artun Kasapoglu a fost indrumat de parintii sai spre actorie deoarece inca de la varsta de patru ani au sesizat ca micutul lor are un talent nativ, care trebuie fructificat. Artun adora sa isi petreaca  timpul alaturi de colegii sai pe platourile de filmare, insa in aceeasi masura ii place sa calatoreasa impreuna cu parintii sai in vacante si sa se bucure de rasfatul primit din partea lor.

 

Ahmet ciddilikten bayılacakcanım kocam artık alıştı ana oğul halimize video sonuna kadar olsa daha çok gülerdiniz#tarkan #bensenin #mulove #music #mysuperfamily #traveller #myhusband #myson

O postare distribuită de Berrin Kasapoglu (@berrinkasapoglu) pe

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate