Emir este de neoprit! Ura pe care o are impotriva lui Kemal nu cunoaste limite! Cine pica in plasa lui aflati azi, in "Dragoste infinita", de la 20.00, la Kanal D

Emir vrea sa stie cine i-a stricat planul de a-l distruge pe Kemal. Va trece in revista numele tuturor dusmanilor sai si va incepe cercetarea cu primului suspect.

Emir face pasi mari in gasirea “cartitei” si, pentru a se razbuna pe Kemal, provoaca actiuni care il vor face pe acesta “veriga slaba” a familiei sale.


Pentru a impiedica dezvaluirea trecutului lor, Vildan si Onder vor renunta la mandrie si vor ajunge din nou la usa Leylei, pentru a o ruga sa nu ii dezvaluie fiicei lor secretul pe care-l ascund de 30 de ani.  

Dupa ce afla mai multe indicii despre noaptea in care Ozan a fost acuzat de crima, Nihan ii dezvaluie Leylei ca, pentru prima data, are o indoiala cu privire la “noaptea” ce a determinat-o sa-si ofere viata lui Emir.


Serile de vineri devin un adevarat maraton al superproductiilor turcesti, pentru ca de la ora 23:00, imediat dupa „Dragoste infinita”, se va difuza „Furtuna pe Bosfor”.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate