Emir este arestat, iar Kemal este in pericol! Nihan este insa pregatita sa spuna adevarul, azi, in "Dragoste infinita", de la 20.00, la Kanal D

Kemal este sigur ca Emir este implicat in atacul asupra lui. Totodata, el are certitudinea ca Emir nu este strain de accidentul lui Onder, si jura ca il va denunta. Emir este arestat.

Intamplarile urate prin care a trecut Kemal va aduna din nou familia. Printre cei care ii sunt alaturi lui Kemal se afla si Asu, femeia pe care Nihan nu suporta sa o stie in preajma barbatului iubit. Nihan este nevoita sa asiste la apropierea dintre cei doi si devine foarte geloasa. Nihan vrea sa-i stea alaturi lui Kemal, dar comportamentul acestuia fata de ea o indeparteaza.

Tarik si Zeynep continua, fara sa stie, sa-i faca “jocurile” lui Emir. İn vreme ce Tarik accepta sa lucreze in continuare pentru Emir, Zeynep ii marturiseste acestuia ca il iubeste si ca este dispusa sa faca orice pentru iubire.

Galip si Emir afla ca stick-urile care contin adevarul despre noaptea in care Ozan a fost acuzat de crima, au fost furate. Kemal este in mare pericol.
Vildan si Onder se tem ca Leyla i-ar putea spune lui Nihan ca este matusa ei. Insa acest adevar este aflat de Emir. Cu acest as in maneca, Emir nu se sfieste sa dea o noua lovitura familiei Sezin.

Odata dezvaluit secretul,  Nihan si Leyla vor fi puse fata in fata. Destainuirile Leylei o pun in dificultate pe Nihan in legatura cu ceea ce trebuie sa-i destainuie, la randul ei, lui Kemal.

Nihan stie ca singura persoana in care poate avea incredere este Kemal. Acum, pentru prima data, este pregatita sa i se destainuie.

Nu ratati un nou episod din "Dragoste infinita", azi, de la 20.00, la Kanal D
 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate