EMIR din "Dragoste infinita", interviu uluitor despre rolul lui controversat din serialul-fenomen pentru celebra revista culturala "Episode Dergi"! Iata ce raspunsuri inedite a oferit sarmantul KAAN URGANCIOGLU si in ce ipostaze senzationale a fost surpri

Kaan Urgancioglu a fost luna aceasta oaspetele revistei culturale "Episode Dergi"

Citeste si: N-o sa-ti vina sa crezi! NUNTA lui BURAK OZCIVIT a avut si o VICTIMA! Iata ce i s-a intamplat lui BURCUN, sora actorului, chiar spre sfarsitul evenimentului! VEZI ce accident stupid a suferit aceasta!

Celebrul actor Kaan Urgancioglu, care a interpretat magistral rolul carismatic si filozofic al intrigantului Emir din serialul "Dragoste infinita" a fost luna aceasta oaspetele de seama al revistei culturale "Episode Dergi", careia i-a acordat un scurt interviu despre experienta uluitoare dobandita in timpul filmarilor pentru productia fenomen.

Citeste si: Micuta DENIZ, bebelusul minune din "Dragoste infinita" a devenit mascota preferata a tuturor actorilor din distributia serialului! Iata cum a reusit sa-i cucereasca chiar si pe cele mai dure personaje! VEZI un filmulet fabulos!

Desi in cadrul serialului a avut o influenta nefasta asupra celorlalte personaje si o atitudine ingrozitoare nascute din pasiune lui bolnava pentru Nihan, cea pe care o considera femeia visurilor sale, Kaan Urgancioglu a recunoscut ca a avut multe de invatat si a fost o experienta inedita.

Intrebat de reporter cum isi explica succesul pe care il are in randul femeilor, in ciuda faptului ca personajul interpretat in serialul "Dragoste infinita" a fost unul diabolic care a impiedicat-o cu orice pret pe Nihan sa fie fericita, pana la final, Kaan a dat un raspuns uluitor:

"Cred ca femeile cauta barbatii care nu renunta usor, nu se dau batuti! Femeile gandesc ca "daca eram eu in locul lui Nihan nu s-ar fi intamplat asta"!",  a raspuns Kaan.
Reporterul nu s-a multumit cu acest raspuns si a continuat sa-l intrebe pe Kaan Urgancioglu cum a reusit sa nu imprumute din defectele lui Emir, care cunoastea bine psihologia umana si a manipulat toate celelalte personaje.

"Emir folosea o violenta psihica, nu una fizica! Nu sunt ca Emir in viata reala, insa dupa interpretarea personajului Emir, am constatat ca nu voi mai fi acelasi Kaan!", a raspuns actorul.

Actorul a fost de asemenea intrebat daca a reusit sa stabileasca relatii de prietenie cu colegii sai in afara platourilor de filmare, in ciuda atitudinii personajului Emir fata de ceilalti actori.

"Nu numai ca am stabilit relatii frumoase de prietenie ci am devenit o adevarata familie, deoarece am jucat impreuna aproape trei ani, timp in care am reusit sa ne cunoastem foarte bine si sa ne imprietenim!", a spus Kaan Urgancioglu.


 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate