Emily Burghelea trece prin clipe de groază alături de fetița ei: „Mă topesc când văd că suferă”

,
emily

Emily Burghelea trece prin clipe de groază aături de fetița ei: „Mă topesc când văd că suferă”

[Sursa foto: Instagram Live Emily Burghelea]

Emily Burghelea, fosta concurentă din cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!” difuzată pe Kanal D trece prin momente grele alături de fetița ei, Amedea. Se pare că micuța are probleme de sănătate și este febrilă de trei zile.


In articol:

Emily Burghelea este o mămică fericită și împlinită datorită fetiței pe care a născut-o și i-a luminat viața. În urmă cu câteva ore, fosta concurentă de la emisiunea fenomen de modă „Bravo, ai stil!”, difuzată pe Kanal D, a publicat o fotografie pe contul ei oficial de Instagram, în care s-a arătat îngrijorată de fetița ei deoarece face

febră de trei zile. Într-adevăr, să fii mamă este mai greu decât se așteaptă unii oameni, conform spuselor frumoasei blondine.

Emily Burghelea, clipe grele alături de fetița ei, Amedea: „Nu pot să o văd așa”

emily

Emily Burghelea și fetița ei, Amedea

[Sursa foto: Instagram Emily Burghelea]

„Nimeni nu poate să înțeleagă neputința cu care se confruntă o mamă atunci când copilul ei nu este bine. Este a treia zi în care Amedea face febră. Doctorii ne-au spus că cel mai probabil este de la dințisori și este ceva normal, dar nu pot să o văd așa.

Citeste si: Emily Burghelea suferă de depresie post partum. Fosta concurenta ”Bravo, ai stil!” a izbucnit în lacrimi: cred că am nevoie de un psiholog

Alternăm două antifebrile cu ingrediente active diferite, supozitor și siropel și este mai bine pentru o perioadă dar apare iar și o luăm de la capăt. Mă topesc când văd că suferă. Aș face orice doar să-i treacă mai repede! Am încercat toate variantele! I-am făcut comprese cu apă mai rece, i-am pus șosete îmbibate în apă caldă și puțin oțet, i-am făcut și baie scăzând treptat temperatura apei, pentru un moment toate au ajutat dar înainte să pot răsufla ușurată, simptomul a revenit de fiecare dată. Acum, bonus, am impresia că are și năsucul un pic înfundat.

Este prima dată când pățim asta și îmi este foarte greu.. Sper să trecem cu bine peste acest episod!”, a scris Emily Burghelea pe pagina ei de Instagram, alături de o fotografie în care apare alături de fetița ei, Amedea.

Emily Burghelea, bănuită că ar fi însărcinată pentru a doua oară

Emily Burghelea îi ține mereu la curent pe urmăritorii ei de pe Instagram cu tot ceea ce face și comunică des cu ei. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a fost bănuită că ar fi gravidă din cauza pliurilor unei fuste pe care o purta, astfel că fanii nu au întârziat să intre la bănuieli și să o întrebe pe blondină despre o posibilă sarcină.

Citeste si: Emiliy Burghelea si sotul ei, de urgenta la medic! Ce s-a intamplat in timp ce isi puneau la punct ultimele detalii pentru nunta: Se intampla acum!

emily

Emily Burghelea

[Sursa foto: Instagram Emily Burghelea]

„Ești însărcinată iar? Așa pare în prima poză! Sau și-au dat drumul la burtică?”, a fost una dintre întrebările primite de Emily Burghelea în secțiunea de comentarii.

„Este de la pliurile fusteeeeei. Nu sunt gravidă”,  a răspuns Emily Burghelea, nelăsând loc de alte interpretări.

 

Citește-ne pe

Citește și:

SPECIAL | Povestea Smarandei Brăescu, femeia fantastică a României

Emiliy Burghelea si sotul ei, de urgenta la medic! Ce s-a intamplat in timp ce isi puneau la punct ultimele detalii pentru nunta: Se intampla acum!

Începe nebunia - CDC-ul din SUA declară alertă. OMS se reunește de urgență, din cauza virusului variola maimuței

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Emily Burghelea așteaptă cel de-al doilea copil?! Cum s-a dat vedeta de gol

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies