Emilian, cel mai modest tânăr cântăreț din România! Artistul preferă să bucure publicul în loc să strângă averi: „Vreau doar să mă bucur de oameni”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 22 iul 2022, 21:43

Invitat în cadrul emisiunii „Duet cu Alexandra”, Emilian a vorbit despre scopurile pe care le are în viață și a încercat să ofere tuturor urmăritorilor o mică lecție de viață.

În ultima ediție a emisiunii „Duet cu Alexandra”, difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive și moderată de fosta concurentă „Bravo, ai stil!”, Alexandra Ungureanu, Emilian, un tânăr mare artist din România, a venit să vorbească despre o mică parte din viața lui, dar a dezvăluit și ce scopuri are cu privire la cariera sa.

Emilian nu vrea să strângă averi. Cântărețul ține la intimitate

Întrebat de Alexandra Ungureanu dacă ar face sacrificii pentru a avea un mare succes, inclusiv să-și „spele rufele” în public, Emilian a mărturisit, cât se poate de clar, că nu amestecă profesia cu viața privată și că banii sunt prea puțin importanți pentru el.

„Nici mie nu prea îmi place să-mi spăl rufele în public, nu țin neapărat. Profesia e profesie, viața privată e viață privată, eu de părerea asta sunt. N-aș face niște compromisuri pentru un succes foarte mare, nu știu... să încep acum să mă folosesc, și când zic folosesc se înțelege foarte clar ce vreau să zic, de familie, iubită, mai știu eu ce altceva, pentru succes. Nu, n-aș face treaba asta.

Citeste si: Ana Baniciu a dezvăluit când se căsătorește oficial! Care este motivul pentru care actriței nu îi plac nunțile: „Noi nu prea o să ne distrăm”

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

În viața asta nu-mi doresc să fac o căruță de bani.

Îmi doresc să fac bani cât să-mi permit să fac ce-mi doresc și, în rest, vreau doar să mă bucur. Vreau doar să mă bucur de oameni, e important mult mai mult pentru mine, nu știu, să ajung la o stabilitate financiară în așa fel încât să nu-mi mai pese de când, ce fac, când creez. Pentru că acum, într-adevăr, ca să poți să fii performant, la început, mi se pare că trebuie să-ți faci un program, și eu sunt foarte chițibușat din punctul ăsta de vedere, sunt destul de neamț de felul meu, la mine lucrurile sunt lucrurile organizate”, a mărturisit Emilian.

Emilian, victima nedreptăților din concursurile muzicale

Cum de multe ori se întâmplă ca un concurs să nu fie câștigat dacă nu se oferă anumite atenții, la fel și Emilian a simțit acest lucru pe pielea lui. Cântărețul a povestit cum a participat, alături de sora lui, la toate concursurile de cântat pentru copii, dar nu a reușit să câștige niciun premiu, talentul lui nefiind de ajuns.

Cum prevăd economiștii evoluția valutei în următoarea perioadă a anului. Ce se va întâmpla cu moneda euro

Citeste si: Dorința mai puțin obișnuită pe care Lidia Buble o are: ”Dezbrăcată în fața publicului”. Ce a dezvăluit artista în emisiunea Alexandrei Ungureanu

„Eu cântam când eram mic cu sor-mea. Ai mei au băgat o grămadă de în noi, a fost perioada aia cu toate festivalurile de copii pe care le-am luat la rând. Bineînțeles că nu luam nimic, nu luam nimic că nu veneam cu valizele, că nu veneam cu baxurile de vinuri, că nu veneam cu alte lucruri, și nu luam. Adică luam diplomă de participare, mențiune, și așa mai departe”, a povestit Emilian. 

Emisiunea integrală poate fi urmărită AICI.

 


Asiye se află în pericol de moarte atunci când este rănită în confruntarea dintre Tayfun și Omer. Vezi online live episodul 51 al serialului “Totul pentru familia mea”

Episodul 51 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 8 februarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Cookies