Emanuel, prima declaratie despre relatia cu Elena Ionescu: "Vreau ca toata lumea sa stie"

Author: B.H.

Dupa ce s-a incheiat finala Survivor Romania a aparut vestea ca intre Emanuel Neagu si Elena Ionescu ar fi ceva mai mult decat o prietenie.

Elena Ionescu si-a facut bagajul si a plecat la munte, imediat dupa finala. Nu s-a dus singura, ci impreuna cu fosti concurenti, cu care a petrecut clipe minunate. Cantareata a pus poze chiar pe Instagram. Inainte de a ajunge la munte, artista s-a intalnit cu Emanuel, iar totul a fost filmat de Lola Crudu, care a surprins imbratisarea dintre ei, chiar si momentul cand a vrut sa-l sarute pe razboinic.

Citeste si: Cum arată presupusa iubită a lui Livian? Au apărut imaginile cu Renata

Emanuel, prima declaratie despre relatia cu Elena Ionescu: "Vreau ca toata lumea sa stie"

Citeste si: De ce nu s-a căsătorit niciodată Raed Arafat? Adevăratul motiv: "Eu nici astăzi nu pot să..."

”Este o femeie speciala, minunata, imi place mult, mult

de ea. Insa, sunt mai timid si nu stiu cum sa abordez lucrurile. Atunci cand esti atras de cineva, spui anumite glume, care speri la un moment dat sa poata ajunge la sufletul persoanei careia ii sunt adresate. Asa am facut eu cu Elena la Survivor, incercam sa ma apropii de ea…

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Momente dramatice în Casa iubirii! Bianca a izbucnit în lacrimi! „Nu pot să rămân cu ceea ce nu știu dacă este al meu!” Tânăra nu mai e atât de hotărâtă să renunțe la orice pentru Alin!

Imi amintesc ca eram cu Cristi, care o placea pe Asiana, si incercam sa stau si eu mai mult cu Elena. Am tot facut pasi marunti, am incercat, mai ales de la unificarea echipelor sa stau in preajma ei in tabara, sa fiu mereu acolo. Chiar si acum, la terminarea show-ului...„, a spus Emanuel Neagu.

Citește continuarea pe fabricatinromania.info.

Citeste si: Transformare incredibilă a unei foste concurente de la Puterea Dragostei! Manuela Oprişiu, greu de recunoscut