Emanuel

Concurentii de la Imi place dansul - Emanuel

Imi place dansul: Emanuel, in varsta de 23 de ani, este din Ploiesti si este de profesie dansator.


In articol:

Concurentii de la "Imi place dansul" - Emanuel, in varsta de 23 de ani, este din Ploiesti si este de profesie dansator.

Prefera stilurile hip hop si comercial si este determinat sa castige competitia "Imi place dansul".

"Aceasta competitie este platforma perfecta pentru ceea ce imi doresc sa arat lumii. Reprezinta un boom, o rampa de lansare pentru mine ca dansator si coregraf. Visez sa castig, sa ajung in Los Angeles si sa coregrafiez cei mai mari artisti!", spune Emanuel.

Cum votezi concurentii de la "Imi place dansul"

Concurentii de la Imi place dansul - Emanuel

Fiecare concurent dintre cei 11 isi va prezenta momentul artistic, urmand sa fie evaluat prin puncte, de la 1 la 5, atat de jurati, cat si de colegii de platou. Punctele  din partea colegilor se vor constitui intr-o medie , iar punctajul Juriului se va aduna cu media respectiva, aceasta reprezentand punctajul final acordat fiecarui concurent.

La finalul serii, dupa ce toti concurentii au fost notati, se va face clasamentul fiecarei editii. Concurentul aflat pe primul loc va primi doua puncte bonus, extrem de importante in Gala de duminica seara a show-ului. Punctajul acordat concurentilor in seara de sambata va fi cumulat cu cel de duminica seara, iar ultimul clasat va parasi competitia, locul lui fiind luat de un  concurent nou.  

Telespectatorii vor avea un cuvant important de spus in votarea concurentului favorit. Acestia isi pot sustine concurentul favorit, printr-un SMS la numarul 1206 (valabil in retelele Vodafone, Telekom, Orange PostPay, Digi Mobil – tarif 0,65euro/SMS, TVA inclus si in Orange Prepay, tarif 0,63 euro/SMS, TVA inclus) cu prenumele celui preferat, asa cum este comunicat in emisiunea “Imi place dansul”.

Spre exemplu, il poti vota pe Emanuel trimitand mesajul "Emanuel" la 1206.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate