Ema trece prin momente grele! Putini stiu ca tanara se lupta pentru custodia copilului! Pentru ea, doi jurati de la "Ne vedem la tribunal" au venit sa ii dea sfaturi pretioase

Ema a intarziat miercuri la emisiune deoarece a venit direct de la tribunal, unde se judeca pentru custodia copilului sau.

Tanara e divortata, are un copil de 3 ani si 8 luni. "Tatal copilului meu vrea custodia exclusiva, m-a dat in judecata", a marturisit ea, stapanindu-si cu greu lacrimile.

Pentru ea, au venit in platoul emisiunii "Te vreau langa mine" doi dintre juratii de la "Ne vedem la tribunal": Elena Banciu, avocat si lector la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Ecologice si Anda Pacurar, psihoterapeut.

Avocatul Elena Banciu a dezvaluit ca Instanta va lua decizia de incredintare a custodiei dupa realizarea unei anchete psiho-sociale bine documentate, pentru a determina alaturi de care parinte ii va fi mai bine minorului. "Un dosar foarte competent si foarte amanuntit, pentru ca vorbim despre destinul unui copil. Asta nu inseamna ca celalalt parinte va fi exclus cu totul. Doar pentru niste fapte abominabil [va fi exclus] din cresterea si din educatia copilului", a spus avocatul de la "Ne vedem la tribunal".

"Pe un copil, cel mai mult il influenteaza atmosfera in care a trait. Daca e o atmosfera de conflict, isi va dori, mai tarziu in viata, sa detina controlul", a declarat psihologul Anda Pacurar.

Urmareste in materialul video de mai jos sfaturile profesioniste date de cei doi jurati de la "Ne vedem la tribunal":

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate