Eliminare șocantă în „Casa iubirii”! Nimeni nu se aștepta să se destrame unul dintre cupluri! Șiroaiele de lacrimi nu au încetat să curgă

Author: Diana Tilă
Actualizat: 06 nov 2023, 08:50
Foto(5)

Emoții extrem de mari în Gala ”Casa Iubirii” din această săptămână. Iată cine a părăsit emisiunea!

În Gala de duminică, 5 noiembrie, în Casa iubirii, Cosmin, Lorena, Julia și Catinca au ajuns în pragul eliminării! Cei patru concurenți au avut parte de una dintre cele mai tensionate și emoționante Gale de până acum. Iată cine a părăsit emisiunea!  

Citește și: "M-am săturat" Lorena, într-un conflict fără sfârșit cu fetele din Casa iubirii. Concurenta răbufnește și pleacă. Laurențiu intervine în scandal: "De fiecare dată când zice ceva săriți toate!"

O nouă eliminare a avut loc. Iată cine a părăsit emisiunea Casa iubirii

Astăzi, în Gala emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, a avut loc o eliminare care s-a lăsat cu șoc și lacrimi amare. Concurenții au avut parte de mari emoții și suspans în așteptarea verdictului serii. Cosmin, Lorena, Julia și Catinca au ajuns în pericol de eliminare.

''Nominalizații serii sunt Lorena, Julia, Catinca și Cosmin. Un băiat și trei fete. Cosmin, cu toate trei ai avut câte ceva. Ți-a plăcut de Lorena, Julia te place, iar Catinca este fosta ta cunoaștere. Telespectatorii vor decide soarta voastră aici în emisiune. Trei concurenți vor merge la loc, unul va părăsi Casa iubirii. În ordine aleatorie sau nu, concurentul care merge la loc, primul dintre cei patru nominalizați la eliminare, este Cosmin.

Într-o ordine aleatorie sau nu, următoarea concurentă care merge la locul ei este Julia.'', a anunțat Andreea Mantea.

După multe momente tensionate, Andreea Mantea a anunțat că dintre cei patru concurenți care se află în pragul eliminării, Cosmin și Julia sunt salvați.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Cosmin, pus la zid de colegele sale! „Pari cam nehotărât!” Iată cum a reacționat concurentul și ce schimb de replici acide s-a declanșat în Casa iubirii

 

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!