Elif, in pericol de moarte, risca sa piarda copilul! Tanara trece prin chinuri cumplite, azi, in "Ziua in care mi s-a scris destinul", de la ora 20:00, la Kanal D

Tanara devine tinta razbunarii lui Defne, care planuieste sa o distruga pe Elif, deoarece nu concepe sa stranga la piept copilul unei straine.

Dupa ce ii sunt confirmate banuielile despre sarcina lui Elif, Defne decide sa o infrunte pe Kiymet pentru a-i reprosa gestul la care a recurs in secret, din dorinta arzatoare de a-si vedea visul implinit. Socata, batrana incearca sa gaseasca explicatii insa nimic nu o imbuneaza pe Defne, care este mai hotarata ca niciodata sa ii marturiseasca adevarul lui Kahraman.


In cele din urma Defne accepta propunerea soacrei sale de a pastra secretul si de a accepta copilul pe care il va naste Elif, in ciuda faptului ca nu este mama acestuia. Insa in mintea sa isi construieste deja un plan diabolic de razbunare impotriva lui Elif, de a inlatura copilul  lui Elif, cu orice pret si de a-si relua povestea de iubire cu sotul ei.


Nu ratati un nou episod din "Ziua in care mi s-a scris destinul", de la 20.00, la Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate