Elif ii starneste gelozia lui Kahraman! Cum se va comporta barbatul atunci cand isi va simti casnicia in pericol aflati in aceasta seara, in "Ziua in care mi s-a scris destinul", de la ora 20:00, la Kanal D

Din dorinta de a-l pedepsi pe Kahraman pentru neincrederea aratata, Elif risca sa isi destrame casnicia.

Elif paraseste conacul si se retrage in casa prietenei sale Mujgan, pentru a-i acorda timp lui Kahraman sa reflecteze asupra descoperirilor sale despre Defne, insa fara sa realizeze ca procedand astfel, rivala sa va castiga teren, continuand sa isi puna in aplicare planurile diabolice.

Desi este dezamagit de plecarea lui Elif, Kahraman continua sa creada ca sotia lui a facut afirmatiile grave despre Defne din cauza geloziei si nu are inca taria de a o convinge sa se intoarca la conac si de a-si relua casnicia.

Intre timp, Elif decide sa renunte la functia sa din cadrul companiei Yorukhan si isi cauta o noua slujba, dorindu-si sa devina independenta si sa isi creasca singura fiul, departe de Kahraman si de familia acestuia. Afland de intentia sotiei sale, Kahraman unelteste cu unul dintre colaboratorii sai, care ii ofera o slujba lui Elif in cadrul firmei sale, reusind astfel sa o aiba in continuare aproape.

Pe de alta parte, Maksut se recupereaza si este vizitat de Yakup, care intentioneaza sa il convinga sa isi reia planurile diabolice de razbunare impotriva lui Kahraman. Insa Maksut decide sa ingroape securea razboiului si ii spune raspicat ca a inteles ca nimic nu va putea distruge dragostea dintre rivalul lui si Elif si are de gand sa renunte la toate planurile sale si sa isi vada de viata sa.Revenirea lui Elif in compania Yorukhan si colaborarea ei cu unul dintre partenerii de afaceri ai sotului ei, ii starnesc gelozia lui Kahraman. Acesta profita de aparitia lui Elif si incearca sa se apropie din nou si sa o determine sa il ierte pentru comportamentul avut. In ciuda reticentei acesteia, barbatul reuseste sa o convinga sa isi reia rolul de sotie, insa Elif nu poate sa treaca peste orgoliul ei si il respinge din nou.Nu ratati astazi, un nou episod din "Ziua in care mi s-a scris destinul", de la 20.00, la Kanal D

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate